Problem z laktatorem nie włącza się

Wygrałam tu jakiś czas temu laktator elektryczny easy natural. Chciałam dziś go użyć do pobudzenia laktacji, ale on się nie włącza...nic nie reaguje. Czy też tak mieliście a mimo wszystko się włączył. Może robię coś nie tak ? Jakieś wskazówki ?

Generalnie powinien się normalnie włączyć....  Normalnie dotykowo.  Ale spokojnie nie rozkręcaj nic nie komibinuj napisz maila do mam Canpolu normalnie uznają reklamację :) 

A masz wszystko podpięte tak jak w instrukcji? Czytałas indukcję? Bo czasami niby człowiek wie co i jak a jednak czegoś nie dopatrzy albo pominie i już nie działa. 

Wszystko powinno się włączyć normalnie ale może bateryjki albo akumulatorki które są tam dołączone w środku nie stykają tak jak należy Czasami się tak zdarza w wielu sprzętach że właśnie jakaś jedna bateria bądź akumulator nie do końca jest dociśnięta tak jak należy i to już wystarczy żeby sprzęt nie działał kochana próbuj a jak nie to napisz do firmy i Może oni coś ci podpowiedzą Myślę że na pewno podpowiedzą a jeżeli laktator jest najzwyczajniej w świecie wadliwy to bez problemu odbiorą od ciebie paczuszkę i wyślą w zamian nowy już nieraz były takie sytuacje że nawet rzeczy które były do testów gdzieś tam dziewczyny dostały z jakąś wadą i bez problemu im wymienili bo w końcu Po to to Wygrywamy żeby z tego korzystać

Dokładnie, napisz maila do mam Canpolu. Samej lepiej nie kombinować. Jeśli postępujesz zgodnie z instrukcją to wszystko powinno działać.

jeszcze zrobię jedno podejście i jak nie pójdzie to napiszę. trochę mi głupio pisać ze nie działa jak dostałam to w testach i to za darmo 

Dziewczyny wszystko działa tak jak trzeba. Mój błąd ponieważ podłączyłam nie taki zasilacz..

Nie mam pojęcia jak to się stało że do pudełka z laktatorem trafił zasilacz od bujaczka.

Może córka robiła porządki..albo ja sama przez pomyłkę tam włożyłam.

super, że się udało wyjaśnić sprawę, jednak gdyby coś się wydarzyło z testowanym produktem wiem, że Mamy Canpolu zawsze służą pomocą :)

Hehe czasami się właśnie człowiek zakręci i tak się dzieje. Super że udało się uruchomić i wszystko działa dobrze 

Super, że udało się odpalić sprzet i że się nic nie stało z nim, bo czasem jak się da za silny zasilacz, to może się spalić sprzęt.