Nigdy o tym nie słyszałam , muszę obczaić ![]()
U nas synek ma coś takiego ale na twarzy , stwierdzone AZS ale wszystkie kremy jak mediderm , la roche prosay tylko łagodzą tą zmianę , niestety synka to swędzi i strasznie drapie czoło bo tylko tam ma tą zmianę i trochę na policzku , po zmianie mleka trochę się poprawiło bo rozchodziło mu się na całą twarz ale jak zmieniliśmy na mleko pepti to zeszło i zostało na czole i od czasu do czasu jakby zaogniało się to.
Mój synek nie ma stwierdzonego AZS …… przynajmniej do tej pory nie miał a ta zmianę ma tylko w jednym miejscu.
Jak byś poszła z tym to daj koniecznie znać co ci powiedzieli , mój syn też ma plamy i kazała smarować i też nie stwierdziła AZS
Yhy, ja jeszcze chce kupić ten krem co polecają dziewczyny Dexeryl …. teraz smaruje Bioderma jest nieco lepiej
Kurcze mi zapach tej firmy , xeracalm , wgl nie spasował a też miałam serię nawilżającą - pachniało mi to hmmm taką starą mokrą ścierą
choć efekty były od razu to no nie dałam rady twgo mieć na skórze i musiałam się po tym myć na nowo, w zimę jeszcze by szło znieść bo sweter , portki a w lato kiedy używałam no nie dałam rady ![]()
![]()
Ciekawe że zrobili krem z taki paskudnym zapachem….no albo ty akurat wyjątkowo go mocno wyczuwasz i Cię drażni
Tyyyyyy no może ja jakaś nadwrażliwa jestem na zapachy ![]()