Problemy kp w miejscu publicznym

Może najpierw  niech się porozglada i oswoi  z otoczeniem. Moje dziecko  co prawa w domu  je w każdej pozycji  ale np w galerii  handlowej  jest prsebodzcowany i ciekawy  że też ma problem z koncentracją  bo wszystko go interesuje.

Ps. Co do pozycji leżącej  nie jest  to najlepsza pozycja do karmienia. W szczególności w nocy. Poczytaj lub doradź się pediatry lub położnej. 

Ja nie umiałam na leżąco, brzuch do brzucha karmić- strasznie niewygodne to dla mnie było, i bałam się że dziecko zacznie mi się dławić:( 

U mnie od początku tylko na leżąco. Po cc na siedząco było okropnie, położna zaleciła pozycję leżąca z racji szwow

przy drugim dziecku pozycja leżąca była dla mine ogromną wygodą.

Ja córkę karmiłam na leżąco. Syna już normalnie na reku

Ja też córkę karmiłam na leżąco teraz też tak zamierzam 

To najlatwoejsze

Najlepiej mi tak karmić. Jak już trzeba, to na ręku karmię ale przy tym sporo trudu

Ja drugiego syna przyzwyczaiłam do karmienia w pozycji leżącej i czasami musiałam kombinować jak syna nakarmic kiedy byliśmy poza domem ;) 

jak dla mnie najwygodniejsza pozycja

U mnie tak samo poza domem graniczyło z cudem, nieporadnie łapałam za główkę, kolano uginalam aby tylko przypominało małej, że to jej pozycja do karmienia