Produkty z dobrym składem dla niemowlaka (RD)

Nie piłam tych napoi owsianych nigdy, więc nawet nie wiem jak smakują. 

Też nie piłam ale ten serek tuffi muszę sprawdzić 

Mi smakują 

Ja spróbowałam tego pwsianego przy Małym. 

Ogólnie nie lubie owsiane jaglanek czy kaszki na wodzie. Więc jak jem z Małym to robię na napoju roślinnym. Dodaje też np do placuszkow zamiast mleka zwykłego.

Też chętniej jem kaszki czy jaglanki, kiedy są one zrobione na mleku roślinnym niż na wodzie. Czasem robię też kaszki z moim mlekiem, ale tego jakoś nie jestem w stanie dojeść po małym. Jakoś dziwnie jest mi jeść kaszkę na moim mleku. Chociaż patrząc na to racjonalnie, to bardziej powinno mnie obrzydzać takie mleko krowy, które powinien jeść cielak a nie człowiek :D Tylko, że wiadomo to już kwestia przyzwyczajenia i też tego, że takie mleko ze sklepu "nie daje" krowom.

Ja robię na mm a ze mleczko jest pyszne to dokładam po małym zawsze 

Dziewczyny ja nawet  nie wiedziałam że z mm można robić nalesniki czy placuszki dla bobasa !!! Dzięki za info, doczytać muszę o tym i już corka będzie miała kolejne posiłki z mleczkiem z puszki :)))

Napoje owsiane są zalecane dzieciom z alergią na bmk. Sama nie kupowałam jeszcze i nie wiem nawet jak smakuje. 

Ojej ja tez nigdy nie kupowałam 

My pijemy głównie roślinne , także polecam. Smak inny , musieliśmy się przyzwyczaić, ale to zmiana na dobre :) 

Mama słoneczka pewnie że można. Ja dodaję mm do koktajli ale my mamy smilku i on jest pyszny w smaku i wszyscy je pijemy.