Nie wiem jak jest teraz bo przestałam zaglądać w zakładkę blogosfera, ale wcześniej (wiosna-lato) zauważyłam, że wygrywaly te same blogi non stop. Troche to się mija z celem, bo dzieki innym blogujacym mamom wiecej osób mogłoby dowiedzieć się o produktach firmy.
Może teraz jest inaczej
Jeśli jesteś blogującą mamą zachęcamy Cię do udziału w naszym programie Blogosfera. Co miesiąc możecie wygrać produkty Canpol babies do przetestowania lub organizacji konkursu na swoim blogu.
O nagrodach i zasadach Blogosfery dowiecie się więcej tutaj: https://canpolbabies.com/pl/blogosfera
Zachęcamy do udziału.
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Super sprawa
Iza, moim zdaniem to nic złego jeśli dostają się te same mamy o ile ich blogi są wartościowe. Wolalabym czytać co miesiąc recenzję na blogu jednej mamy która pisze fajnie i ciekawie niż trafiać na kiepskie blogi.
Np widziałam ostatnio recenzję z 39 edycji i byłam w szoku, kiepskie zdjęcia a matka nalożyła dziecku na całą glowę kaptur z okrycia (dla mnie coś strasznego) a aspirator wlożyła sobie do nosa (przynajmniej tak to wyglądalo)
Inna z mam natomiast dostaje się prawie zawsze ale dla mnie super bo zdjęcia extra i fajnie pisze, super się to czyta.
Właśnie dlatego akurat system wybierania blogujących mam przez Canpol jest dla mnie bardzo dobry.
Wybieramy blogerki, które już wcześniej testowały lub organizowały konkurs, ale są też całkiem nowe blogi. Jeśli współpraca z blogerką jest fajna, wysyła nam wszystkie informacje w terminie, to chętnie ją wybieramy ponownie. Nie patrzymy tylko na ilość wpisów/fanów. Dajemy również szansę “raczkującym” blogom. Od czegoś przecież trzeba zacząć Ważne jest jednak to, by na blogu coś się działo. Blogi się zmieniają, jedne znikają, ale pojawiają się całkiem nowe. Niestety sporo blogerek nie wypełnia wszystkich warunków naszego programu i dlatego nie możemy ich wybrać.
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Ja bardzo się cieszę, że miałam okazję testować produkty Canpol.
Tak jak mówi Kinga - ja również wolę czytać recenzje, które są rzetelne i staranne, niż te zrobione na odczepne. Szukając opinii o danym produkcie szukam pewnych źródeł i jasnych informacji.
Szkoda, że tym razem się nie dostałam, ale to nic, będą przecież jeszcze inne okazje