Program testowy- czerwiec

Doniwe kiedyś było tak że były maile od gls ze paczka idzie aktualnie tego niema niestety a szkoda bo zawsze się wiedziało że będzie paczka i nie było zaskoczenia można bylo zmienić dzień dostawy czt przekierować paczkę w razie potrzeby a aktualnie to sms przychodzi rano od gls ze kurier dostarczy paczkę i tyle :) 

Gugus to o jakich zabawkach co kurier z DHL przywiózł mowa? Bo z tego co wiem to canpolowe rzeczy do testowania zawsze przywozi Gls :) 

Aisa dobre to było jak można było przekierować paczkę itd ale myślę że to raczej inicjatywa była firmy kurierskiej widocznie już tak nie robią.  Ja czekam z niecierpliwością na paczkę już nie mogę się doczekać testowania może dłużej posiedzi w wannie bo kaczki go przestały interesować, czas pomyśleć o innych zabawkach 

Pati nie to nie była inicjatywa firmy pytałam kuriera i to zależy od nadawcy jak zaznaczy czy poda mail itd :) 

Aiisa haha no prawie tak samo się nazywają. Pomyliło mi się no. ;) 

Pati nie każde dziecko lubi długo siedzieć. Więc jak nie chce nie ma co wyszukiwać sposobu żeby siedziało nie wiadomo ile. Moja czasem zdarzy wejść umyje ja i już wstaje że już chce wyjść. A są dni kiedy nie chce wyjść 

Aneczka a może lubi siedzieć długo, ale obecne zabawki go nudzą i czekają na nowe 

Ale wiadome jest to że jak dziecko ma coś nowego to przynajmniej parę najbliższych dni ma super zajęcie i potrafi długo przy tym spędzić przynajmniej mój synek tak ma. 

Pati u nas też był etap że kaczki się znudziły i dostał wtedy synus takiego kraba do wanny na zasadzie tych zabawek co były w testach i siedział dłużej w wannie fajnie się bawiąc. 

Nawiasem mówiąc też już nie mogę się doczekać tych zabaweczek. Ciekawa jestem jak dzici zareagują :) 

Już się doczekać tego smsa od GLS nie możemy ;) 

Gugus dzieci szybko nowymi zabawkami się zazwyczaj nudza s nie sposób ciągle nowe kupować żeby dziecko w wannie dłużej zatrzymać

Aneczka nie wrzucaj wszystkich dzieci do jednego worka, nie kazde dziecko szybko się nudzi nowymi zabawkami. A te nowe zabawki z canpola zapowiadają się świetnie, więc myślę,  że dzieci dlugo sie będą nimi bawiły  ;).

Figa ja obstawiam, że jutro będzie już od nich SMS ;) 

Gugus nie wrzucam. Dlatego napisałam że zazwyczaj ale zawsze 

Aneczka ja nic takiego nie powiedziałam że każde dziecko lubi siedzieć długo w wodzie tylko że może jak mój będzie miał odpowiednie zajęcie to dłużej posiedzi . 

Aisa a to nie wiedziałam , myślałam że GLS ale masz rację nawet logiczne się do wydaje bo skąd firma kurierska miała by maila 

Patka takie chyba są etapy jak z zabawkami nie do wody , muszę kupić coś innego widziałam taka żabę co robi pianę może coś takiego go zainteresuje na dłużej z zestawem od Canpol będzie fajna zabawa 

Tak jak obstawiłam jest SMS  :D 

Pati ja mam takiego kraba co robi piane, mój syn jest jeszcze mały, ale mój siostrzeniec co siedzi w wannie to sobie go puszcza, a ma frajdę i ma 12 lat  :D 

U mnie już paczka jest w domu.O 9 rano kurier był :) Super zabawki a ręczniki bardzo mięciutkie.

Do nas też dotarła paczucha. 

Pati tak to nadawca zaznacza żeby było powiadomienie mailem i daje e mail :) no ale przynajmniej są sms to choć tyle bo jesczse jakiś czas temu i one mi nie przychodziły od gls i miałam zawsze niespodziankę że paczka jest hah 

My już też mamy :) Śliczne wszystko :D dziekujemy! 

Do nas paczka też doszla. Narażone arenie zainteresowanie zabawka zobaczymy dalej jak bedzie. Jedynie co ja interesuje to ręką.pokrecic kółeczka 

U mnie też już paczka czeka na mnie. Tylko jak to u mnie zawsze mnie nie ma. Urlop w trakcie a paczka się spóźniła. Liczyłam, że dojdzie w piątek bo mąż jeszcze wtedy tam był. Ja już od tygodnia poza domem. No cóż poczeka na nas.

Mam już :D 

My też mamy  ;) ręczniki super , akurat miałam w planie kupić większe, więc idealnie mi spasowały :D