Aga na początku będziemy ciężko się przestawic do obecności siostrzyczki, płaczów itp ale z czasem się przyzwyczaić i nie będzie przeszkadzać mu to. Tak samo będzie w drugą stronę siostrzyczka z racji że będzie na początku więcej w dzień spać też będzie musiała się przyzwyczaić do obecności braciszka który nie będzie spał.
sama jestem ciekawa tej niani.Bardzo dziękuje za taka mozliwośc.
Już niania dotarła i próbujemy z synkiem ja rozpracowac.
Niania dotarła, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne :)
Super do mnie niania też dotarła ;)
Gratulacje dziewczyny
dzisiaj dotarła do nas ,i teraz testujemy...syn zażyczył sobie spać z małą a ja u siebie.i jak na razie wrażenie na mnie zrobiła pozytywne
Hej dopiero dowiedziałam się o wygranej a tu piszecie że już ją macie. Musiałam wyjechać i nie wiem czy kurier zostawił u sąsiadów. Macie może mail do canpol bym mogła się zapytać jak z wysyłką?
Kropka jak przesyłka do nas idzie to dostaje się SMS z GLS z numerem do kuriera. Jak nie dostałaś takiego SMS raczej nigdzie paczka nie została zostawiona. Kurierzy przeważnie się kontaktują jak nie ma nikogo w domu dodatkowo
Kropka, musiałaś mieć smsa. Zawsze wszystkie paczki są zbiorczo wysyłane, więc też powinnaś dostać. A kurier to raczej sam nie decyduje czy zostawić, chyba że zawsze tak robi i pamięta. U mnie to nawet na moje polecenie zostawienie na ochronie to dodatkowo prosi o wysłanie smsa aby mieć ślad.
No właśnie nie sprawdziłam profilu i nie zapisał się wcześniej numer telefonu. Jak nie zostawili u sąsiadów to może wysłali spowrotem. Jak by zostawili u sąsiadów to najwyżej bym się przeszła po nich jak bym wróciła.
Kropka, a czy kurier zna Twój rejon? Czy zostawiał już u sąsiadów?
Kropka a adres wogóle jest zapisany? Bo np. Mój z tel nie chciał się zapisać dopiero z laptopa się udało bo akurat takiej przeglądarki nie obsługiwano. Nie wiem czy wogóle nagroda została wysłana skoro nie było nr tel.
Najszybciej chyba będzie jak napiszesz na messengera
Patka ja zmieniłam adres. Ale czułam że pójdzie paczka na poprzedni. I miałam rację. Ale nie dopuściłam do tego bo jak dostałam smsa z nr kuriera to się z nim skontaktowałam i to wyjaśniłam więc paczka trafiła do mnie do rąk osobistych
Aneczka, czyli było tak jak u mnie. Kiedyś nawet Ci pisałam, że zmieniłam adres przed wynikami a i tak wysłano na stary. Możliwe więc, że adresy mają MC wcześniej ściągnięte.
Rena możliwe. Ale paczka trafiła w moje ręce więc się tym nie przejmuje
Aneczka, to najważniejsze ;)
Rena oczywiście. Najważniejsza jest komunikacja z kurierem. Bo wtedy wiem że paczka dobrze trafi