Promocja - biedronka

Ten 7 pak chusteczek z biedry wczoraj kupiłam a mam pytanie do mam karmiących mm promocja na nan 3 lub bebiko 3? Widziała któraś gdzieś? 

PattMaz w Stokrotce Nan Optipro Plus do 15 kwietnia lub w Rossmanie jak dwa się kupuje Nan Optipro

PattMaz teraz jest w biedronce 

O super dzięki :) 

Od jutra boxy zielonych w promocji ;) 

Ja zielone kupiłam we wtorek za 24,99 box, też dobra cena była.

Rena to rzeczywiście różnica tylko  1zl

Pampersa w lidlu teraz mozna kupic paczke giga o ile sie nie myle za 56.64czy jakos tak. Rozmiar 3 to chyna sto iles sztuk wiec sie chyba oplaca.

U nas pantsy pampersa nie dają rady mamy rozm 5 i to jest na max 2h i się przelewa. 

Na pampersa to promocja jest w Biedronce, Stokrotce plus na pantsy w Auchanie

W lidlu tez aneczka bo kolezanka kupowala pampersy w tej ceniw za ta wielka pake 56 zl z jakimis groszami :) 

Aiisa możliwe. A gdzie najbardziej się opłaca to nie wiem. 

Ja zauważyłam,że najlepsze ceny na Pampers daje najczęściej Biedronka.W podobnych pieniądzach czasem można kupić w Rossmann.

Teraz tyle jest pampersów na rynku że często jest na nie promocja. 

W Kauflandzie obecnie też pantsy pampers i chyba premium care w promocji 

Biedronka tanim sklepień nie jest ale czasem fajne opłacalne promocje ma

Aneczka, Biedronka tanim sklepem nie jest??? Według mnie jest ;) Który według ciebie prowadzi?

Moniczka moim zdaniem Auchan. I gdzieś widziałam ranking sklepów i też z niego tak wynikało. Biedronka na drugim miejscu

Taaa widziałam kiedyś te zestawienia, faktycznie auchan wypadał dość dobrze w tym rankingu. Najblizej mam do biedronki i z reguły tam robimy zakupy, moim zdaniem ceny są Ok. 

Wracając do promocji to pampersy w biedronce są też teraz w dobrych cenach (14-20maja)

W zestawieniach biedronka wypada źle, bo auchan i jeszcze kilka sklepów jest wyżej. Jednak ja osobiście mam wrażenie, że jest tania. Jak idę do auchan to zawsze o wiele więcej wydam. Tylko trzeba też patrzeć na rankingi, bo często koszyk jest tak układany, że w auchan wchodzi marka własna, a ona rzeczywiście jest bardzo tania. Co nie znaczy, że inne produkty też są takie tanie. Ja najczęsciej wybieram biedronkę, bo znam cały układ, nie jest duża, szybko mogę całą zwiedzić. W Auchan, to już muszę wiedzieć co chcę, bo wszystkich alejek nie przejdę.

Ja nie lubię Auchana za każdym razem jak próbuje zrobić zakupy wchodzę i czuję taki haos w głowie takie przytłoczenie tymi ludźmi każdy biega jak oglupialy po alejkach że w pewnym momencie nie wiem po co przyjechałam wolę biedronkę wiem gdzie co leży po co idę