Promocja - biedronka

Ja do Auchan mam daleko więc prawie w ogóle nie biorę go pod uwagę.Bardzo rzadko tam udaję się na zakupy.Z tych wszystkich sklepów ,z których korzystam to Biedronka dla mnie najtańsza na zakupy spożywcze.

Zalezy jakie produkty zawieral koszyk bo biedronka tez ma tanie rzeczy jak widziałam zestawienie to kaufland wychodzil najkorzystkiej biedronka byla 8 a lidl byl na 4 miejscu zas na drugim auchan i na 3 tesco. Ale np biorac uwage tort chocby to krem taniej kupie w biedrince bo 2.99 a a kauflandzie juz ponizej 5 nie kupie wiec kazdy sklep ma cos tanszego niz inny i droższego więc trzeba jednak zwracać uwage co sie kupuje i gdzie korzystniej wychodzi a tez nie ma sensu np jechac pol miasta bo taniej o 2 zl gdzie bilet czy tez paliwo wiecej wyniesie a tylko pare rzeczy tanszych troche wiec tutaj to jednak warto brac tez pod uwago koszt przemiezczenia sie :) chyba ze np tam i tak chcemy pojechsc bo dany sklep jest to i przy okazji tam sie zrobi taniej zakupy wtedy sie oplaca ale zeby specjalnie jechsc pol miata by zaoszczedzic 2 zl to bez sensu bo to nie oszczednosc. 

A co do lidla mowa byla o oryginalnych pamoersach tych goga paczek za 56 z groszami wiec moim zdanuem sie oplaca bo w rossman na promce jelsi sa to za 37 zl i ta srednia paczka zwykla nie mala a tam ta wielka jao box byla osobiście nie uzywamy pampersa tylko lupilu kupuje zwykle jumbo paczke w lidlu za okolo 25 do 30 zl 

Biedronka wydaje nam się tania bo dużo promocji robi i mamy wrażenie że dobrze na tym zawsze wychodzimy a tu nie zawsze tak jest

Dla mnie np. Kaufland wydaje się drogim sklepem. Nie lubię go. jak znałam czegoś ceny to tam zawsze było więcej. 

Raz w Kauflandzie byłam i jakoś mnie ten sklep do siebie nie przekonał po za tym blisko do niego nie mam. 

Od poniedziałku taka promocja w Biedronce 

Ja tez zdecydowanie wolę robić zakupy w mniejszych sklepach, raz że oszczędzam czas, a dwa pieniądze, bo w dużym sklepie kupuje się więcej, a nie zawsze wszystko się wykorzysta.

Na pewno w biedronce czasu mniej sie straci niz w molochu takim jak np auchan czy kaufland. Bo jednak mniej alejek itd.

Ja ogólnie zakupy robie w Biedronce ale jak jakieś większe to czasem właśnie w Auchan 

U mnie zależy bo niekeidy taki wiekszy sklep jest dobry bo wiekszy wybor ale nie zawsze :) 

Duży sklep jest dobry bo można czegoś nowego skosztować. Tylko w Auchan nie dość ze nie kupię tego to co potrzebuje bo za dużo alejek i zapominam jak nie zobaczę to nakupuje różności.  NNp. Aleja z roznosciami ze świata,  ttam zawsze mnie coś ciekawi.

Rena dlateho jak ja ide na zakupy biore liste by nie zapomnieć po co przyszlam a dodatkowo reszte coś sie wezmie jak cos zaciekawi s tak bez listy to polowy rzeczy sie nie wezmie bo sie zapomni przynajmniej ja mam tak ostatnio. 

Ja zawsze robię listę zakupów do większych marketów bo chociaż nie zapomnę kupić czegoś co potrzebuję;) Bez listy na pewno nie obyło by się bez wpadki.

Ja jak coś koniecznie muszę to zapisuję. Jednak w biedronce mam tak, ze wszystkie alejki przejdę i wiele rzeczy kupię potrzebnych spoza listy bo zobaczę. W Auchan nie mam na to szans. A takich dużych list to jeszcze nie robię. Zresztą tam nawet jak czegoś szukam to mi dużo dłużej schodzi.

A ja też jakoś specjalnie listy sobie nie robię no chyba że mam dużo pierdółek do kupienia to wtedy tak bo wróciłabym do domu z niczym 

Ja robię dla męża listę co trzeba kupić. Jak uzna że coś jeszcze trzeba dokupić to dokupuje i tyle. 

Ja właśnie wczoraj wysłałam męża z synem do Biedronki, a ja z córką w pole plewić truskawki :/ Zapomnieliśmy o cukrze :( ale to jutro mąż po wizycie u ortodonty z córką, gdzieś kupią.

Ja zwykle sama jezdze do sklepu... 

Ja męża wysylam po pracy. Jakoś nie mam.ochoty po sklepach łazić 

Ja dzisiaj kupiłam box złotych dady 

Przed pojawieniem się wirusa zawsze całą rodziną jeździliśmy na większe zakupy.Teraz najczęściej ja sama.Te mniejsze zakupy ,co kilka dni robi mąż po pracy.