W biedrze teraz będą pampy złote za 29zl i mleko nan też 29zl przy zakupie 2szt z kartą moja biedronka
O to super cena. Teraz to zawsze w promce były po 35 zł.
Patka pospieszyłaś się trochę. Bo teraz w promocji będą
Aneczka o 5 zł nie żałuję :D akurat byłam na zakupach więc wzięłam a jak dadzą je na promocję to pewnie za nim pojadę to już nie będzie
Patka różnie może byc. Bo właśnie tak robią że przed promocją wystawiają bocy ludzie kupują a potem robią promocje na te które zostały
Ja tam widzialam duzo u sienie w promocji tycu pampersow w kartonie osttaniio chyna za 29.99 czy cos takiego byly tzn wczoraj.
Jeśli piszecie o złotych dadach to znowu są w promocji w kartonach po 29,99 z kartą moja biedronka.
Ostatnio już ich nie dostałam w promocyjnej cenie więc jak byłam teraz to wzięłam karton ;)
Moj mąż wczoraj dorwał box zielonych pampersów
Aneczka właśnie widzialam też zielone ale ja jednak wolę te złote więc nie kupuje zielonych
Super ze sie udalo wam ja polowalam na lupilu jakis czas temu ale nie bylo rozmiaru.
U nas lipa z zielonymi boxami ciężko dorwać
Ja ostatnio wzięłam złote, bo myślę, że muszą być lepsze niż zielone. I znowu rozczarowanie. Dwie noce pod rząd mokra plama na łóżku. A w zielonych to nam się nigdy nie zdarzyło.
PattMaz w mojej biedronce zawsze są dostępne zielone w boxsach tylko nie zawsze w promocji
W biedronce akurat ich nie ma, a;e czy ktoras sie moze orientuje, czy jest gdzies promocja na pampers perfect care? ;)
Aneczka tak, słownik na tel lubi sobie zmieniać ;) nie zauważyłam nawet. Dziękuję Ci ;)
Ostatnio w lidlu widzialam ale nie wiem czy dalej jest bo to z tydzien temu bylo.
Gugus,ja najczęściej te premium care w promocji kupowałam w Tesco.
W Tesco chyba często na nie promocje są.