Promocja na laktator Smart Sense w Rossmannie!

Będziesz zadowolona :grin: @MamaTwinsAnd tak to czasem bywa :pensive: a wyprawka to duże wydatki a u Ciebie niektore x2 :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ooo bedziesz zadowolona ! Super , ze polowanie sie udało :heart_eyes:
Daj znac jak juz bedziesz korzystac .

1 polubienie

Fajnie że Ci się udało dostać

1 polubienie

Tak wydatkow troche jest a to dopiero poczatek :face_with_hand_over_mouth:

Ooo daj znać czy jestestwa zadowolona :smiling_face:

1 polubienie

dzięki dziewczyny, jasne że dam znać! nic tylko czekać na koleje promocje :smiley:

1 polubienie

Ja to czekam na promocje na ekspres​:blush: a najlepiej do testów :grin:

Ja czekam na testy laktatora smartsense albo tego nowego talerzyka do RD w kształcie misia :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oo fajnie jak by był do testów ten talerzyk​:star_struck::star_struck:

@Mamuska357 oj tak, też bardzo chętnie bym przetestowała :heart::heart_eyes:

Talerzyki już na instagramie dziewczyny wstawiały i polecały :slight_smile:

To ja jeszcze wykorzystając Twoją wiedzę podpytam o te oksy z rossmana!:grinning:
Jaka jest różnica między nimi a takimi np z tej firmy Izi pizi? :grinning: czy te droższe są lepsze? Czy takie rossmanowe będą wystarczające? I jeszcze pytanie bo kiedyś jakaś dziewczyna dodała filmik że kupiła oksy dla malucha i tam w kom ją zjedli, że takiemu maluchowi 0-6 msc to lepiej wgl nie zakładać okularów przeciwsłonecznych tylko lepiej czapkę z daszkiem, czy to prawda? :grinning: @magdap_96

Jakie śliczności :smiling_face_with_three_hearts:
@magdap_96 @asiam1 dzięki dziewczyny za wyjaśnienie! :heart:

1 polubienie

Plyn do mycia butelek tez na promce za 13,99 w rossmanie :smiling_face_with_three_hearts:

Ja też słyszałam że takiemu maluchowi nie wolno, ale nie pamiętam czy od roku czy od 2 lat zalecają. A takie rossmanowskie wgl mają polaryzację?

To ja znowu czytałam że nie ma dolnej granicy wiekowej jeśli chodzi o okulary. Oczu niemowlaków i małych dzieci są bardziej wrażliwe na promieniowanie UV dlatego ważne jest żeby okulary miały filtr 400 i certyfikat jakości CE,

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za polecenie :heart:

1 polubienie

To zdecydowanie znak! Zachęcamy do poczytania opinii na temat laktatora SmartSense :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Ogromnie dziękujemy! :heart_eyes: :sparkling_heart:

1 polubienie

Warto się skusić i spróbować :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie