Promocja na wybrane produkty okołoporodowe 5-17 listopada w drogeriach Rossmann!

Mam to samo, zawsze mi sie przyda cos innego po co przyszłam :rofl:

1 polubienie

Oo no to dziś elegancko, zakupy poszły zgodnie z planem :grin: a synek to wiadomo, że musi złapać dla siebie jakieś małe przyjemności na zakupach z mamą :star_struck:

1 polubienie

Super, dzięki za info :blush:
Ja zazwyczaj lubię kupować stacjonarnie, bo mogę wszystko obejrzeć i dotknąć, ale czasem wygodniej robię zakupy online, zwłaszcza jeśli jest promocja.

2 polubienia

Polecę Ci też kupować na stronce canpolbabies.com , od infu są nieraz znizki - 20 % , ja tak sobie części do laktatora zamawiam :slight_smile: a Rossmann to tak mają giga ściankę z produktami od canpolbabies :blue_heart::blue_heart::blue_heart:

2 polubienia

Hahahah to ja ostanio pojechałam po podpaski SPECJALNIE , i co ? Wróciłam z siatką zakupów za 168 zl i to bez podpasek :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Haha, to tak wyglądają każde moje ‘szybkie zakupy’ :sweat_smile: i potem znowu po to jadę i kolejne duże zakupy , najlepiej to z chłopakiem muszę iść wtedy tyle nie wkładam do wózka :rofl:

1 polubienie

Albo akurat jest promocja na coś fajnego i ręka sama sięga :sweat_smile:

Jak mam kupić jakąś pojedynczą rzecz to najczęściej właśnie sięgam stacjonarnie do jakiegoś rossmana czy smyka :grinning: jak większe zakupy to najczęściej na Gemini - bo tam i bez zniżkę są bardzo dobre ceny, nawet chyba mniejsze niż ze zniżkami gdzie indziej :grinning:

1 polubienie

A tych promocji zawsze jest tyle , i zawsze wszystko się przyda :smiley:

Hahaha :joy: widocznie inne produkty były jeszcze bardziej niezbędne :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

:sweat_smile: To chyba jakiś magiczny efekt sklepów, że człowiek traci pamięć zaraz po wejściu :rofl::rofl::rofl:

Jezu ja mam zawsze tak dobrze że nie jestem sama idę po waciki a wychodzę z całą masą pierdol

1 polubienie

@Mamamamusia @Magdallenka0897 czasem jednak lubię zrobić zakupy z mężem, bo on mnie w tych niektórych zakupach potrafi pohamować :grinning: jak sama jestem to jazda bez hamulców :sweat_smile:

Ja też lubię czasami z chłopakiem zakupy , właśnie dlatego ! :sweat_smile::sweat_smile: dobrze , że ich mamy :speak_no_evil:

Ja tak mam z zakupami online jak dobieram do darmowej wysyłki :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Jeszcze jak zna się dobrze jakiś sklep to łatwiej ogarnąć zakupy. Niby układ w każdym Lidlu podobny a jednak inny

Ja mam tak na allegro, że zawsze dobieram jakąś pierdołe żeby się załapało na smarta i darmową dostawę :sweat_smile: ale w tych sklepach online jak ja widzę, że dostawa 17 zł to mi się odechciewa :sweat_smile:

@daga1271 u nas jest kilka sklepow i kazdy ma inny szczegolnie przód, i to jest normalne bo ustawienie sie zmienia co jakis czas i wszystko zalezy czy sklep jest “stary” i kiedy zmiany wprowadzaja
ale jak ktoś wie ± gdzie co moze byc, gdzie po oklejane produkty itd to w każdym sie ogarnie

To moja koleżanka kiedyś kupowała więcej , żeby mieć smarta a potem czasami odsyłała że coś nie pasuje

1 polubienie

Ja właśnie przez alegro nauczyłam się darmowych wysyłkę , mam tak samo nieraz szukam rzeczy podobnych ale na alegro byle wysyłka była za darmo :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie