Mam to samo, zawsze mi sie przyda cos innego po co przyszłam ![]()
Oo no to dziś elegancko, zakupy poszły zgodnie z planem
a synek to wiadomo, że musi złapać dla siebie jakieś małe przyjemności na zakupach z mamą ![]()
Super, dzięki za info ![]()
Ja zazwyczaj lubię kupować stacjonarnie, bo mogę wszystko obejrzeć i dotknąć, ale czasem wygodniej robię zakupy online, zwłaszcza jeśli jest promocja.
Polecę Ci też kupować na stronce canpolbabies.com , od infu są nieraz znizki - 20 % , ja tak sobie części do laktatora zamawiam
a Rossmann to tak mają giga ściankę z produktami od canpolbabies ![]()
![]()
![]()
Hahahah to ja ostanio pojechałam po podpaski SPECJALNIE , i co ? Wróciłam z siatką zakupów za 168 zl i to bez podpasek ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haha, to tak wyglądają każde moje ‘szybkie zakupy’
i potem znowu po to jadę i kolejne duże zakupy , najlepiej to z chłopakiem muszę iść wtedy tyle nie wkładam do wózka ![]()
Albo akurat jest promocja na coś fajnego i ręka sama sięga ![]()
Jak mam kupić jakąś pojedynczą rzecz to najczęściej właśnie sięgam stacjonarnie do jakiegoś rossmana czy smyka
jak większe zakupy to najczęściej na Gemini - bo tam i bez zniżkę są bardzo dobre ceny, nawet chyba mniejsze niż ze zniżkami gdzie indziej ![]()
A tych promocji zawsze jest tyle , i zawsze wszystko się przyda ![]()
Hahaha
widocznie inne produkty były jeszcze bardziej niezbędne ![]()
![]()
To chyba jakiś magiczny efekt sklepów, że człowiek traci pamięć zaraz po wejściu ![]()
![]()
![]()
Jezu ja mam zawsze tak dobrze że nie jestem sama idę po waciki a wychodzę z całą masą pierdol
@Mamamamusia @Magdallenka0897 czasem jednak lubię zrobić zakupy z mężem, bo on mnie w tych niektórych zakupach potrafi pohamować
jak sama jestem to jazda bez hamulców ![]()
Ja też lubię czasami z chłopakiem zakupy , właśnie dlatego ! ![]()
dobrze , że ich mamy ![]()
Ja tak mam z zakupami online jak dobieram do darmowej wysyłki ![]()
![]()
Jeszcze jak zna się dobrze jakiś sklep to łatwiej ogarnąć zakupy. Niby układ w każdym Lidlu podobny a jednak inny
Ja mam tak na allegro, że zawsze dobieram jakąś pierdołe żeby się załapało na smarta i darmową dostawę
ale w tych sklepach online jak ja widzę, że dostawa 17 zł to mi się odechciewa ![]()
@daga1271 u nas jest kilka sklepow i kazdy ma inny szczegolnie przód, i to jest normalne bo ustawienie sie zmienia co jakis czas i wszystko zalezy czy sklep jest “stary” i kiedy zmiany wprowadzaja
ale jak ktoś wie ± gdzie co moze byc, gdzie po oklejane produkty itd to w każdym sie ogarnie
To moja koleżanka kiedyś kupowała więcej , żeby mieć smarta a potem czasami odsyłała że coś nie pasuje
Ja właśnie przez alegro nauczyłam się darmowych wysyłkę , mam tak samo nieraz szukam rzeczy podobnych ale na alegro byle wysyłka była za darmo ![]()