Promocje i oferty specjalne $$$

ooo ale mega! chociaż nie wiem czy opłaca mi się chomikować książeczki na później haha

1 polubienie

Chyba nie ma takiej mozliwosci niestety , moze jeszcze uda mi sie dozbierac , bo akcja trwa do 30 sierpnia , ale bardzo dziekuje za checi :heart:

Napisz do mnie na priv bo ja nie umiem :rofl: możliwe że moja siostra będzie miała

Ojej nie starczyło mi niestety ale szkoda :frowning:

Ja się nie zdążyłam załapać.
Zobaczyłam akcje dopiero wieczorem na IG.
I juz nie ma w apce…

Szkoda , że nie widziałam wcześniej . A mam sporo incoinow .

Ja nie widziałam jeszcze co będzie , ale z roku na rok jakoś tak nie za ładne są

Ka też nie widziałam jeszcze ale no to prawda one dopiero pod koniec sierpnia zawsze są, a te napisy gang swieżaków poleca to od jakiegoś czasu tak piszą i jak zauważyliście na gazetkach promocyjnych często jest jakaś maskotka która poleca dany produkt.

Tak naprawdę pierwsze edycje to był największy szał , chyba zbierał każdy i nie tylko dzieci . A teraz już się tym przejadło i nie ma aż tylu chętnych . Bynajmniej w moich Biedronkach długo leżą te maskotki .

Dzisiaj tak:

1 polubienie

Nie dość że trudniej jak wtedy zdobyć te naklejki bo drożej i więcej to jeszcze wtedy mi się też właśnie podobały chyba gang słodziakow i 8 lat temu to dokładnie było bo ze synem króliczek ze slodziakow jeździł :smiling_face:

Udalo sie zamowic :heart: bardzo dziekuje za kod , po moja dusze mozesz sie zglosic w kazdej chwili w razie co :grin:

Kocham nasza spolecznosc, serio :heart:

1 polubienie

[quote=“asiam1, post:3262, topic:48158”]
po moja dusze mozesz sie zglosic w kazdej chwili w razie co
[/quote] ahahahhaahhahah :heart:
Cieszę się, ze się udało ! :slight_smile: miłego czytania :slight_smile:
Moja już jest w paczkomacie :slight_smile: po południu lecę odebrać i zobaczę jak ona wygląda :slight_smile:

1 polubienie

To o ktorej zamawiałyscie?
Ja wedzlam jak tylko zobaczylam na ig relacje na matkapromocja i juz nie bylo

Przed 17 bo zamówiłam i zrobiłam prtscr i wstawiłam tutaj a zrzut ekranu mam z 17:01 :smiley:

Super jest ! Od razu jak było info że jest taka akcja to kupiłam :laughing:

2 polubienia

W Rosku są kaszki bobowity te ciemne na promce.
Kiedys byla o nich gdzieś mowa :slight_smile:
Online są dostepne rożne

1 polubienie

To w twardej okładce czy zwykła?
@Kalusia161 mam to samo😄

W twardej oprawce :heart_eyes: i ma takie okienka do otwierania :face_holding_back_tears: będę już zbierać żeby małemu zrobić za niedługo biblioteczkę

1 polubienie

Aż żałuję , że przegapiłam tą książeczkę . Może jeszcze będzie podobna akcja .