Dziewczyny tworzę temat o promocjach byśmy mogły tutaj się dzielić informacjami o ofertach
Zniżki, promocje, rabaty Jest w sumie taki wątek, ale już stary. Można go odświeżyć ![]()
Super! To będzie mój jeden z ulubieńszych wątków
tylko prośba o wrzucanie tu tylko ofert, a ploteczki gdzie indziej ![]()
Ja zacznę :
- Colorstories - z kodem wkrotkichzdaniach20 - 20% zniżki
- W lidlu drewniana kuchnia za 159 zł po aktywacji kuponu w apce ;
- W maylily - 20% zniżki na wszystko z kodem black
- Kokon la millou za 154 zł z 309zl! - https://www.lamillou.com/pl/catalogsearch/result/index/?q=Kokon&size_n=S&stock=1
Zostały już tylko takie
- Promo na zabawki w biedrze ;
@Wesola95, chcialam kupic akurat ten kokon co podeslalas ale nie jest juz dostępny
Makaszka do 60%, ale trzeba byc zalogowanym zakladka BlackFriday
Fajne klocki-czyszczenie magazynu do 70%na niektore zabawki
Dziewczyny na limango mozna wyrwac Merino w super cenach , dodatkowo jak zarejestrujecie sie przez moj link to macie upust 35 zł na pierwsze zakupy , mysle.ze warto bo to teraz temat na topie
Link do rejestracji z bonusem :
Kilka fotek kombinezonow :
Kombinezony Engel w promocji
A widzisz, to jest ten co mi się załadować nie chciał i właśnie uznałam że jednak stary i może lepiej nowy dać by jednak dało się przewijać ![]()
No fajnie, że tu się nie będzie zacinać ![]()
Dzisiaj w biedronce 2+1 na kalendarze adwentowe z Kinder ![]()
Dzisiaj ruszyły też promocje w smyku (online nie wiem czy stacjonarnie też).
Stacjonarnie też w smyku są promki, dużo rzeczy miało cenowki Black friday a na stronie np. nie mają innej ceny. Jest też -50% na drugi produkt z drewnianych zabawek smiki
Dziewczyny dziś promocja 20% na JUKKI / wiem, że kilka z was chciało się zaopatrzyć w kilka produktów od nich ![]()
Właśnie przyszłam tu wrzucić tą promkę na Jukki
czekałam na BF ale chyba skuszę się już dziś. Może na BF nie będzie większego rabatu ![]()
Ja już właśnie tutaj to wstawiłam, bo tutaj to powielony wątek
Zamówiłam całe dwie rzeczy, aleee przy takich małych zakupach ten rabat mi nic nie dał i na allegro ze smartem wyszło mi taniej ![]()