Promocje i oferty specjalne $$$

Dziewczyny tworzę temat o promocjach byśmy mogły tutaj się dzielić informacjami o ofertach

8 polubień

Zniżki, promocje, rabaty Jest w sumie taki wątek, ale już stary. Można go odświeżyć :slight_smile:

2 polubienia

Super! To będzie mój jeden z ulubieńszych wątków :sweat_smile: tylko prośba o wrzucanie tu tylko ofert, a ploteczki gdzie indziej :heart_hands:

Ja zacznę :

1. Colorstories - z kodem wkrotkichzdaniach20 - 20% zniżki
  2. W lidlu drewniana kuchnia za 159 zł po aktywacji kuponu w apce ;
  3. W maylily - 20% zniżki na wszystko z kodem black
  4. Kokon la millou za 154 zł z 309zl! - https://www.lamillou.com/pl/catalogsearch/result/index/?q=Kokon&size_n=S&stock=1
    Zostały już tylko takie :slight_smile:
  5. Promo na zabawki w biedrze ;
3 polubienia

@Wesola95, chcialam kupic akurat ten kokon co podeslalas ale nie jest juz dostępny :pensive:Makaszka do 60%, ale trzeba byc zalogowanym zakladka BlackFriday
Fajne klocki-czyszczenie magazynu do 70%na niektore zabawki

Dziewczyny na limango mozna wyrwac Merino w super cenach , dodatkowo jak zarejestrujecie sie przez moj link to macie upust 35 zł na pierwsze zakupy , mysle.ze warto bo to teraz temat na topie
Link do rejestracji z bonusem :

Kilka fotek kombinezonow :

Kombinezony Engel w promocji

A widzisz, to jest ten co mi się załadować nie chciał i właśnie uznałam że jednak stary i może lepiej nowy dać by jednak dało się przewijać :wink:

2 polubienia

A ja taka kromkę na mailu mam z Ikea może ktoś chciał coś i skorzysta

No fajnie, że tu się nie będzie zacinać :wink:

1. Zabawki canpol

https://canpolbabies.com/c/zabawki-sensoryczne?s_price=ASC&utm_source=fb&utm_medium=cpa-pzk&utm_campaign=PZK%20[KM]%20(P)%20FB%20BLACK%20WEEK&utm_id=120236422960220084&utm_content=120236422960250084&utm_term=120236422960240084

2. Biedronka - od dziś do 15.11 :

1 polubienie

Dzisiaj w biedronce 2+1 na kalendarze adwentowe z Kinder :slight_smile:

W Kauflandzie na chusteczki i pampersy pampers :slight_smile:

W empik jest -70% na zabawki m.in. i jest np. ten kulodrom z FP

Dzisiaj ruszyły też promocje w smyku (online nie wiem czy stacjonarnie też).

Stacjonarnie też w smyku są promki, dużo rzeczy miało cenowki Black friday a na stronie np. nie mają innej ceny. Jest też -50% na drugi produkt z drewnianych zabawek smiki

Lidl -30 % po altywacji kuponu - zakupy online

Dziewczyny dziś promocja 20% na JUKKI / wiem, że kilka z was chciało się zaopatrzyć w kilka produktów od nich :heart_eyes:

2 polubienia

Właśnie przyszłam tu wrzucić tą promkę na Jukki :grinning: czekałam na BF ale chyba skuszę się już dziś. Może na BF nie będzie większego rabatu :see_no_evil:

1 polubienie

Ja już właśnie tutaj to wstawiłam, bo tutaj to powielony wątek

2 polubienia

Zamówiłam całe dwie rzeczy, aleee przy takich małych zakupach ten rabat mi nic nie dał i na allegro ze smartem wyszło mi taniej :sweat_smile: