Hej postanowiłam utworzyć wątek o promocjach, zniżkach i rabatach. Nie znalazłam takiego wątku a tu moglibyśmy wrzucać jak gdzieś są darmowe dostawy, czy jakieś promocje, rabaty :)
https://canpolbabies.com/pl_PL/forum/CB-13/CB-94
Jest już podobny wątek, więc chyba nie ma sensu dublować. Tam spokojnie można pisać o zniżkach, rabatach, czy promocjach.
Dokładnie, ten wątek już dawno został utworzony. Zajrzyj, poczytaj :)
Dziewczyny wpisywałam w lupke i nic mi nie wyszukało. Więc myślałam że nie ma takiego tematu. Takie coś mi wyskakiwało po wpisaniu w lupke "zniżki" "promocje" "rabaty"
Aneczka błąd strony przecież masz 404 to nie tyle nie znalazło co po prostu był błąd na stronie i tyle
https://canpolbabies.com/pl_PL/forum/CB-13/CB-94
Aneczka tu link :)
Moniczka dziekuje już ten link widziałam. Dziewczyny mi wrzuciły
Ten wątek już chyba był ale na początku też mi się zdarzało coś drugi raz napisać. Teraz pewnie też bo muszę powoli ogarnąć stronę po zmianie i po długiej mojej nieobecności
Monka to od razu informuje że ta lupka nad kategoriami nie działa wyskakuje błąd 404 przy szukaniu więc trzeba używać ta w górnym lewym rogu :)
Aiisa ale w górę rogu mi nie wyszukuje na forum
W
Dziewczyny w Biedronce jest teraz fajna zniżka. Kupując dwa produkty AGD lub kuchenne -50% zniżki na obie. Tym samym udało mi się kupić butelkę Dafi 0.7 i zapas filtrów razem za 35zl . Przyda się do szpitala bo teraz nie będzie miał kto dowozić wody po porodzie :-)
Mazią dzięki za informacje ;) fajna promocja warta skorzystania
A wcześniej było minus 75 proc
Ja osttanio byłam w outlecie Biedronki, i było na drugą i kolejna rzecz - 50%. Książeczki dla Maluchów wyszły mi po 5 złotych dzięki temu. A i były miseczki z Canpol ze zwierzątkami takie z silikonem pod spodem za 5zlotych :O
U Nas niestety nie ma takiego sklepu kupę km ode mnie..
Figa nawet nie widziałam,że jest outlet biedronki!
Dla Figi chyba chodziło o promocję w Biedronce że tak jak latem wyprzedaże namiotowe tak też robią teraz spore promocje do -50%.
U nas zamknęli outlet biedronki
PattMaz jak to outlet biedronka?