Promocje i oferty specjalne $$$

Ja musiałam zrobić trochę większe zakupy , wyszło 100zl rabatu :speak_no_evil:

Oo to co tam kupiłaś ? Jednak dwójka dzieci, to też podwójny wydatek

Jeden zestaw z kokonem, kilka prześcieradeł do gondoli, dwie osłonki do fotelika, rożek i pościel dla starszej. Uzbierało się, mąż jak dawał blika to oczy jak 5zl :rofl:

Ej, ale może dostaniesz gratisy jakieś! Bo ja jak robiłam u nich pierwsze zamówienie za ponad trzy stówki to mi dorzucili wkłady do kokona :heart_eyes: mile zaskoczenia :heart_eyes:

Łóżeczka turystyczne , nianie elektronoczne foteliki dostawki , rowerki trojkolowe , spacerowki , wozki do -40%

Właśnie jest wybór prezentu ale od 600zl to się nie zalapałam :sweat_smile: ciekawe czy coś sami dorzucą :stuck_out_tongue:

Mi prawie 50 złoty wyszło bo zamawiałam śpiworek do wózka, także super promocja :smiley:

Daj znać , czy ci coś dorzucili bo jestem ciekawa :smiley:

W biedronce promka.na pantsy, melko bebiko i zlote dady (drugie opkowanie za 2zl)

A nie miało być 15? Czy cos pomylilam

Też tak kojarzę , że to 15

Laski kojarzycie czy może w Action albo innym popularnym sklepie dostanę coś takiego? Mieszkam kilka kilometrów od miasta i nie chce mi się specjalnie jechać sprawdzić czy cos takiego dostanę a może któraś z Was ostatnio była i rzuciło się w oczy :smiley: czasem nap odpadnie przy bodziaku, teraz kupiłam śliniaczki za duże i bym sobie cyknęła dodatkowy zatrzask i nie wiem czy szukać stacjonarnie czy zamawiać na necie

Na pewno były rok temu, ale w ostatnim czasie ich nie widziałam, więc obstawiam, że aktualnie ich nie ma w ofercie, w apce action też się nie pokazują ;<

Jak ktoś ma po drodze do Rossmanna, to aktualnie jest promocja na gryzak MOMBELLA Mushroom za 28 zł.

Nie wiem czy macie, czy posiadacie, czy polecacie czy nie, ale bynajmniej u mnie u dziewczyn z pracy, które mają dzieci to totalny hit i must have.

1 polubienie

To jest hit! :grinning: czekamy na naszego syneczka, ale ten gryzak był jednym z pierwszych zakupów :sweat_smile:

Przy okazji podrzucam, w rossmanie za 5 zł do kupienia szablon do zrobienia śladów butów św Mikołaja ;

1 polubienie

Mombelka to jest hit ale nie na 1 gryzak, dzieci jednak mają problem z chwytaniem jego, można na nim ćwiczyć uchwyt właśnie ale na pierwsze gryzaki lepsze były prostsze formy u nas. Natomiast jak już mała załapała co i jak to do tej pory jest świetny, my mamy 2 sztuki i jeden zawsze z nami jest czy to na macie czy poza domem.

Ja daje znać że jest -10% na smyku przy zakupach powyżej 189 jak ktoś planował jakieś zabawki to można taniej dorwać

1 polubienie

Sinsay tez ma promke teraz

Ja dzisiaj dałam synkowi (3,5 miesiąca) pierwszy raz i jak włożyłam mu w rączkę tak nie chciał oddać przez 2 godziny :joy: nawet zasnął z nim w ręku i nie puszczał. Ale fakt musiałam mu go włożyć do rączki, sam by tak nie złapał dobrze

2 polubienia

To chyba ma być 17 gdzieś mi się wyświetliło

To trzeba ustawić przypomnienie :smiley: