Ja musiałam zrobić trochę większe zakupy , wyszło 100zl rabatu ![]()
Oo to co tam kupiłaś ? Jednak dwójka dzieci, to też podwójny wydatek
Jeden zestaw z kokonem, kilka prześcieradeł do gondoli, dwie osłonki do fotelika, rożek i pościel dla starszej. Uzbierało się, mąż jak dawał blika to oczy jak 5zl ![]()
Ej, ale może dostaniesz gratisy jakieś! Bo ja jak robiłam u nich pierwsze zamówienie za ponad trzy stówki to mi dorzucili wkłady do kokona
mile zaskoczenia ![]()
Łóżeczka turystyczne , nianie elektronoczne foteliki dostawki , rowerki trojkolowe , spacerowki , wozki do -40%
Właśnie jest wybór prezentu ale od 600zl to się nie zalapałam
ciekawe czy coś sami dorzucą ![]()
Mi prawie 50 złoty wyszło bo zamawiałam śpiworek do wózka, także super promocja ![]()
Daj znać , czy ci coś dorzucili bo jestem ciekawa ![]()
Też tak kojarzę , że to 15
Laski kojarzycie czy może w Action albo innym popularnym sklepie dostanę coś takiego? Mieszkam kilka kilometrów od miasta i nie chce mi się specjalnie jechać sprawdzić czy cos takiego dostanę a może któraś z Was ostatnio była i rzuciło się w oczy
czasem nap odpadnie przy bodziaku, teraz kupiłam śliniaczki za duże i bym sobie cyknęła dodatkowy zatrzask i nie wiem czy szukać stacjonarnie czy zamawiać na necie
Na pewno były rok temu, ale w ostatnim czasie ich nie widziałam, więc obstawiam, że aktualnie ich nie ma w ofercie, w apce action też się nie pokazują ;<
Jak ktoś ma po drodze do Rossmanna, to aktualnie jest promocja na gryzak MOMBELLA Mushroom za 28 zł.
Nie wiem czy macie, czy posiadacie, czy polecacie czy nie, ale bynajmniej u mnie u dziewczyn z pracy, które mają dzieci to totalny hit i must have.
To jest hit!
czekamy na naszego syneczka, ale ten gryzak był jednym z pierwszych zakupów ![]()
Przy okazji podrzucam, w rossmanie za 5 zł do kupienia szablon do zrobienia śladów butów św Mikołaja ;
Mombelka to jest hit ale nie na 1 gryzak, dzieci jednak mają problem z chwytaniem jego, można na nim ćwiczyć uchwyt właśnie ale na pierwsze gryzaki lepsze były prostsze formy u nas. Natomiast jak już mała załapała co i jak to do tej pory jest świetny, my mamy 2 sztuki i jeden zawsze z nami jest czy to na macie czy poza domem.
Ja daje znać że jest -10% na smyku przy zakupach powyżej 189 jak ktoś planował jakieś zabawki to można taniej dorwać
Ja dzisiaj dałam synkowi (3,5 miesiąca) pierwszy raz i jak włożyłam mu w rączkę tak nie chciał oddać przez 2 godziny
nawet zasnął z nim w ręku i nie puszczał. Ale fakt musiałam mu go włożyć do rączki, sam by tak nie złapał dobrze
To chyba ma być 17 gdzieś mi się wyświetliło
To trzeba ustawić przypomnienie ![]()