Promocje i oferty specjalne $$$

U nas akurat syn szybko go chwytał i lepiej sobie z nim radził niż z innymi gryzakami. Dla młodszego też już mam kupione. Ale słyszałam, że jak się karmi piersią to potem dziecko pierś tak gryzie. Macie w tym temacie jakieś doświadczenie?

My tez mieliśmy ten gryzak i akurat moja córka nie była jakaś fanką. Ale w ogóle nie miała takiego gryzakowego etapu, więc nie podważam jego potencjału :grinning: Apropo piersi to nie kojarzyło jej się z tym

u nas nie bylo problemu. mial właśnie ten gryzak i innego grzybka plus różne gryzaki ale nie mialo to skutków na chociażby gryzienie piersi

1 polubienie

My mamy i synek bardzo go lubi, nie tylko do gryzienia ale też nieźle się nim bawi :smiley: czasem na dłuższą chwilę tak się zajmie że jest chwilka spokoju przy kawce :sweat_smile: u nas must have! 🩵

1 polubienie

Za moment nie obejrzysz się jak sam będzie ładnie chwytał go :grin: u nas na początku zanim załapał jak to robić to też trzeba było włożyć do rączki a teraz super sobie radzi :grin:
@daga1271 u nas na razie nie doświadczyłam żeby synek gryzł mnie podczas karmienia, a chętnie korzysta z Mombella :blush:

Karmiłam do roku i u nas nie było żadnego problemu z gryzieniem piersi

4 polubienia

Powiem ci tak, ja nie karmię ale jak widzę jak moja aktualnie rwie wręcz za te czułka to chyba się cieszę że nie karmię :see_no_evil:

2 polubienia

Od jutra w biedronce promocje :slight_smile:

1 polubienie

Macie swoje kocobluzy?

Nie wiem jakim to musiało zejść tempem ale weszłam w sekundzie po otrzymaniu meila i rabat za 1zl mi się nie naliczał już niestety

Oj niestety nie… a Ty ?

Ręczniki kąpielowe, muślinowe z Lionelo w atrakcyjnych cenach :slight_smile: Ceny różne w zależności od kolorów.
Hebe:

DOZ:

1 polubienie

Ja mam, ale weszłam na stronę o 10, jak jeszcze nie miałam maila.

@Kikip fajne są te ręczniczki! Kupowałam jeden na poprzedniej promce z tej marki poelcma też kocyki muslinowe :heart_eyes:

@daga1271 czadowo, że się udało!:heart_eyes: na ich profilu na ig w komentarzach pojawiło się małe oburzenie :smiley:z jednej strony się nie dziwię bo podobno te e maile z kodami przychodziły o różnych porach, ale z drugiej strony darmowych bluz było tysiąc? A zapisanych 15 tys :smiley:

1 polubienie

Ja dostałam maila o 10:08, tak myślałam że nie wszyscy dostali jednocześnie, bo jak zapisywałam się ja to było 8 tysięcy, to chyba nawet nie da się wyslac tyle maili jednocześnie. Hehe no cieszę się, że takiego kotka upolowałam
@Wesola95 dzięki za info

O kurna nie jestem w temacie , jakie bluzy ? Cos mi ucieklo :face_with_peeking_eye::rofl:

Zaczęło się chyba od tego, że był webinar świadomej mamy i konkurs - i ja wrzuciłam zdjęcie na fb w takiej kocobluze i któraś to podłapała i o nią zapytała :smiley: ale tych kocobluz nie było jeszcze w sprzedaży bo ja ją dostałam w ramach współpracy, ale dałam znać, że w listopadzie mają otwarcie sklepu i z tej okazji 1000 pierwszych osób mogło ją zgarnąć za złotówkę :wink: i dziewczyny się zapisały na newsletter i dziś właśnie było to oficjalne otwarcie :smiley: i @daga1271 sie udało załapać :heart_hands:

Ale super że się udało! Bynajmniej wiadomo , że to nie ściema :slight_smile: