Oo ale super ! Same korzysci na tym forum , ile fajnych rzeczy mozna sie dowiedziec
Oj tak… cudowne miejsce 🫶🏻
Ja też byłam i kod mi nie wskoczył żaden , byłam nawet za 5 min wcześniej
Musiałaś wpisać jakiś kod ? Bo możliwość była tylko przez otrzymanie meila z kodem do rabatu .
Hmm, ciekawe wtedy jak to działało
Ja dostałam chyba w sobotę maila, że ruszają w poniedziałek i że będzie 6 wzorów i wyślą mailem kod. I o 10 nie dostałam nic to weszłam na stronę i tam przy tych bluzach promocyjnych był napisany kod: 1 PLN chyba
Taak, tak było, bo czytam właśnie w komentarzach na instagramie co ludzie piszą
i że kod był uniwersalny dla każdego i był dostępny na stronie
Bardzo fajne te reczniki
Może ktoś szuka pudełka na zabawki
Mi jeszcze wszedł kod na 10 zł za 300 pkt, i dostałam darmową wysyłkę
Ja chyba się nie wyrobie ze wszystkimi zakupami przed BF. Za dużo tych promocji, a jedyny wolny czas na przeglądanie to wtedy kiedy mali już spia. A zazwyczaj zasypiam wtedy z nimi.
O tak widziałam ich promocję na stronce super , uwielbiam ich kocyki mamy w domu dwa ![]()
synek śpi pod nimi na zmianę , są fajne bo takie ciężkawe i jak odkładam synka i przykrywam kocykiem to tak jak bym go przytulała dalej i śpi nie wybudza się. My mamy kocyk bibi taki turkusowy ![]()
Tez uwielbiam ich produkty mamy w sumie jeden kocyk ale jestesmy bardzo zadowoleni ![]()
Dziś byłam na livie colorstoreies nie udało się wygrać ![]()
jakoś tam nie mam szczęścia ![]()
![]()
Ja wczoraj zrobilam zakupy ![]()
czekam ba paczuche, uwielbiam ich produkty
Oo co kupiłaś fajnego od nich ?![]()
pochwal się ![]()
My mamy taki kocyk , dostaliśmy kilka od rodziny innych polarkowych ale tylko te bawełniane używam bo je bardzo lubię
Czekam na paczuche, ale kupilam bezowy kocyk merio i otulacz z serii happy goose
Mlody zostanie krolem bezu ![]()
![]()
![]()
Wpisze się w trendy “smutnego beżowego dziecka” ![]()
![]()
Ja to robie z lenistwa
mamy bialo-bezowa wyprawke. Wtedy nie bede musiala sie zastanawiac i dzielic na kupeczki przy praniu, albo prac recznie. Po prostu wszystko wrzuce razem i wypiore w dzidziusiowych proszkach.
Przy corce mialam cala game kolorystyczna i to byl dramat bo miala alergie kontaktowa i jej rzeczy musialy byc prane osobno. Wiec mialam 5-6roznych kupeczek malutkich ciuszkow do prania😂