Mi się ten trend bardzo podoba!
wiem, że może nie koniecznie te drewniane, beżowe zabawki są atrakcyjne dla dzieci, ale dla mam owszem ![]()
nasz wystrój w domu też jest smutny i oklepany bo beżowy, ale dla mnie to bardzo ładny i uniwersalny wystrój
ubranka dla malucha mamy różne, ale cały pokoik utrzymany w stonowanych misiowych kolorach ![]()
To jest super rozwiązanie! Mój syn ma garderobę głównie biało beżową i aktualnie 3 granatowe rzeczy czekają na wypranie od miesiąca ![]()
@Patrycjaw25 ja juz bylam ze 4 razy
tam trzeba miec po prostu duzo szczęścia.
Ja to co kupilam dla córeczki tez mam w stonowanych kolorach: bialy, kremowy, beżowy.
Ale dostalam masę ubranek w różnych kolorach. Ale jednak przewaza rożowy 🩷 Ładne rzeczy wiec nie narzekam bo na 56 i 62 nic juz kupowac nie musze. Nawet 3 kombinezony juz mamy.
Ja zastanawiam się nad kocykiem bambusowym/bawelnianym z ociepleniem. Wlasnie zastawniam sie nad colorstories albo babyono.
U nas tak samo w domu beżowe królestwo!
Uwielbiam takie klimaty, bo dają taki spokój i ciepło wnętrzom ![]()
@Hedwiga @Mamusia22 u nas taka sama garderoba dla synka przeważa
mamy też innych kolorów nieco bo dostaliśmy ubranka, ale jeśli sama coś dokupuję dla małego czy nawet dostanę od siostry to wszystko w bieli, beżach, odcieniach brązu
dosłownie jak mówi @Wesola95 “misiowe kolory”
podoba mi się ta nazwa! ![]()
U mnie wszyscy sie smieja bo ja jestem jak z rodziny adamsow , nawet suknie slubna mialam czarna a mala w szafie ma roz i bialy , nic wiecej
jak dostala jakies ciuszki w innch kolorach to nawet nie miala ich na sobie. (Oprocz bodziakow na halloween , te miala czarne
)
Podobaja mi sie “smutne bezowe dzidzie” chociaz drewniane zabawki juz nie zawsze , wiem ,ze teraz jest na nie wielkie boom .
Na black friday będą promocje na perfumy w rossmanie 1+1
Ooo te kalendarze mnie zaciekawiły, długo czekałam na jakąś promocję ![]()
Ciekawe czy coś wgl zostanie do tego czasu
czy same kalendarze z herbatami ![]()
Ja się ostatecznie skusiłam na ten z maseczkami i płatkami pod oczy. Był za 41 zł, a wzięłam
wychodzi 1.70 zł za okienko, nie tak źle ![]()
Serio czarna ? Wow podziwiam za odwagę i fajnie że masz swój styl super ![]()
Wiedzieli , że jak zrobią promocje to więcej sprzedadzą
Tak
naperw mama troche marudzila a pozniej mi powiedziala, ze w dobrze zroblam bo w bialej to bym nje byla ja .na swoich zasadach albo wcale ![]()
![]()
@asiam1 Wow
Oryginalnie!
Wow, petarda
jak brałam ślub i byłam na tych wszystkich grupach ślubnych uwielbiałam oglądać takie panny młode - ze swoim stylem, z pazurem, z charakterem
sama poszłam w klasyczną gładką suknię bez zdobień bo i ja taka zwyczajna jestem jak była moja suknia ale po prostu nie mogłam się napatrzeć co niektóre laski potrafiły wymyślić ![]()
Woow, piękna
jeszcze nie widziałam czarnej sukni, brawo za odwagę ![]()
Ooo wow , bardzo oryginalny styl mało spotykany i super podziwiam na prawdę za odwagę . Szczerze nie raz bym chciała być tak odważna ![]()
![]()
Dziewczyny bije na alarm , kanapka drwala w mcdonaldzie ponownie dostępna ![]()
Ja kojarzę że co roku dużo zostaje i potem za parę groszy sprzedają. Ale wiadomo, że już tak przebrane są
@asiam1 kocham kanapkę drwala!
I cyk inflacja dotknęła nawet drwala!
złotóweczkę droższy niż rok temu, ale na pewno się z mężem na niego wybierzemy
zwłaszcza że jest nowa wersja z ostrymi papryczkami - a ja uwielbiam wszystko co ostre ![]()
Patrząc na inflację to ta zlotoweczka jest jeszcze do przeżycia ![]()