Promocje i oferty specjalne $$$

Mi się ten trend bardzo podoba!:grinning:wiem, że może nie koniecznie te drewniane, beżowe zabawki są atrakcyjne dla dzieci, ale dla mam owszem :laughing::sweat_smile: nasz wystrój w domu też jest smutny i oklepany bo beżowy, ale dla mnie to bardzo ładny i uniwersalny wystrój :grinning: ubranka dla malucha mamy różne, ale cały pokoik utrzymany w stonowanych misiowych kolorach :grinning:

1 polubienie

To jest super rozwiązanie! Mój syn ma garderobę głównie biało beżową i aktualnie 3 granatowe rzeczy czekają na wypranie od miesiąca :grinning:

@Patrycjaw25 ja juz bylam ze 4 razy :slight_smile: tam trzeba miec po prostu duzo szczęścia.

Ja to co kupilam dla córeczki tez mam w stonowanych kolorach: bialy, kremowy, beżowy.
Ale dostalam masę ubranek w różnych kolorach. Ale jednak przewaza rożowy 🩷 Ładne rzeczy wiec nie narzekam bo na 56 i 62 nic juz kupowac nie musze. Nawet 3 kombinezony juz mamy.

Ja zastanawiam się nad kocykiem bambusowym/bawelnianym z ociepleniem. Wlasnie zastawniam sie nad colorstories albo babyono.

U nas tak samo w domu beżowe królestwo! :star_struck: :heart_eyes: Uwielbiam takie klimaty, bo dają taki spokój i ciepło wnętrzom :blush:
@Hedwiga @Mamusia22 u nas taka sama garderoba dla synka przeważa :star_struck: mamy też innych kolorów nieco bo dostaliśmy ubranka, ale jeśli sama coś dokupuję dla małego czy nawet dostanę od siostry to wszystko w bieli, beżach, odcieniach brązu :blush: dosłownie jak mówi @Wesola95 “misiowe kolory” :smiley: podoba mi się ta nazwa! :heart_eyes:

1 polubienie

U mnie wszyscy sie smieja bo ja jestem jak z rodziny adamsow , nawet suknie slubna mialam czarna a mala w szafie ma roz i bialy , nic wiecej :joy: jak dostala jakies ciuszki w innch kolorach to nawet nie miala ich na sobie. (Oprocz bodziakow na halloween , te miala czarne :muscle:)
Podobaja mi sie “smutne bezowe dzidzie” chociaz drewniane zabawki juz nie zawsze , wiem ,ze teraz jest na nie wielkie boom .

Na black friday będą promocje na perfumy w rossmanie 1+1

Wyżej wstawiłam info o tym :grinning:

1 polubienie

Ooo te kalendarze mnie zaciekawiły, długo czekałam na jakąś promocję :smile:

Ciekawe czy coś wgl zostanie do tego czasu :grinning: czy same kalendarze z herbatami :laughing:

Ja się ostatecznie skusiłam na ten z maseczkami i płatkami pod oczy. Był za 41 zł, a wzięłam :grinning: wychodzi 1.70 zł za okienko, nie tak źle :grinning:

Serio czarna ? Wow podziwiam za odwagę i fajnie że masz swój styl super :star_struck:

Wiedzieli , że jak zrobią promocje to więcej sprzedadzą

Tak :see_no_evil: naperw mama troche marudzila a pozniej mi powiedziala, ze w dobrze zroblam bo w bialej to bym nje byla ja .na swoich zasadach albo wcale :muscle::stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 polubień

@asiam1 Wow :open_mouth: Oryginalnie!

1 polubienie

Wow, petarda :fire: jak brałam ślub i byłam na tych wszystkich grupach ślubnych uwielbiałam oglądać takie panny młode - ze swoim stylem, z pazurem, z charakterem :grinning: sama poszłam w klasyczną gładką suknię bez zdobień bo i ja taka zwyczajna jestem jak była moja suknia ale po prostu nie mogłam się napatrzeć co niektóre laski potrafiły wymyślić :grin:

1 polubienie

Woow, piękna :star_struck: jeszcze nie widziałam czarnej sukni, brawo za odwagę :smiling_face:

1 polubienie

Ooo wow , bardzo oryginalny styl mało spotykany i super podziwiam na prawdę za odwagę . Szczerze nie raz bym chciała być tak odważna :face_holding_back_tears::pleading_face:

1 polubienie

Dziewczyny bije na alarm , kanapka drwala w mcdonaldzie ponownie dostępna :fire:

Ja kojarzę że co roku dużo zostaje i potem za parę groszy sprzedają. Ale wiadomo, że już tak przebrane są
@asiam1 kocham kanapkę drwala!

I cyk inflacja dotknęła nawet drwala!:laughing: złotóweczkę droższy niż rok temu, ale na pewno się z mężem na niego wybierzemy :heart_eyes: zwłaszcza że jest nowa wersja z ostrymi papryczkami - a ja uwielbiam wszystko co ostre :heart_eyes:

1 polubienie

Patrząc na inflację to ta zlotoweczka jest jeszcze do przeżycia :smiley:

1 polubienie