Promocje i oferty specjalne $$$

1 polubienie

A tak z ciekawości jesz w ciąży takie ostre dania ? :blush:

Super promocja już prawie tam niedawno kupiłam lalkę dla małej , ale dostaliśmy od znajomych w prezencie :blush: fajne jest to że można je personalizować

1 polubienie

Mi beżowy też się podoba jest uniwersalny , ale lubię ogólnie turkusy i błękity :smiling_face_with_three_hearts:
@Kalusia161 to prawda tam trzeba mieć dużo szczęścia może kiedyś nam się uda :rofl:

4 zestawy drwala powiekszone kolo 170 zl :joy: niezle co ? Ale u mnie wszyscy uwielbiaja wiec musielismy sie wybrac na chociaz jednego w sezonie. Teraz juz bez ciesnienia na kolejne …chyba :joy:

Tak szczerze się przyznam że ja nawet nigdy tego nie jadłam :see_no_evil: muszę się wybrać go posmakować zanim znowu zniknie :face_with_hand_over_mouth:

Jak pójdziemy na drwala to z pewnością wybiorę tego z ostrymi papryczkami :grinning:
Ale te ostre dania to wiesz to bardziej tak okazjonalnie, mój mąż nie lubi więc moje gotowanie jest stonowane :grinning: ale czasem orzeszki wasabi wjeżdżają jak złoto :heart_eyes:

Tak wracając do wątku:

@Kalusia161 ooo teego jeszcze nie widziałam
to tu jeszcze na ten tydzien fajne oferty

Te wrzucalam w poniedziałek:)

@Kalusia161 a ok , to nie zwróciłam uwagi :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dzisiaj dostałam przesyłkę z Jukki, szła 1.5 tyg :ok_hand:t3: ale niestety żadnego gratisa nie dorzucili :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

Slyszalam ze juz ma niebyc pluszakow w biedronce i album mozna wymienic na voucher przy kasie ? Slyszalyscie o takiej akcji ?

@ewelka8990 jedni mowia tak a inni ze losowa maskotke to ja juz nie wiem
ostatnio u nas byla dostawa to ludzie malo sie nie pozabijali

Taaak :smiling_face_with_tear: myślałam, że mi się uda dostać książkę bo zostało mi 20 naklejek, ale u mnie już nawet tych książek brakło :laughing: a dziś przy kasie słyszałam jak Pani mówiła, że można wymienić cały album na voucher na biedroniaka, ale ten biedroniak będzie do odebrania dopiero w marcu i będzie losowy :grinning:

Ciekawe czy chociaż te biedroniaki potem będą dostępne

Podobno można odebrać tylko tam gdzie się odbierze voucher, więc ja to rozumiem tak, że do końca listopada wydają te vouchery, zostanie przeliczone ile voucherów zostało wydanych w danym sklepie i takie jakie będzie zapotrzebowanie to tyle tych biedorniakow dorzucą, żeby nikt nie był stratny :grinning:

Ale jak będzie w rzeczywistości to zobaczymy :sweat_smile:
A Tobie ostatecznie się udało uzbierać i odebrać ? :slight_smile:

Tak uzbierać się udało, ale odebrać niestety nie, więc muszę iść p o ten voucher

1 polubienie

Na pocieszenie po Biedroniakach, w Lidlu można dorwać skrzata/krasnala na teleskopowych nogach :sweat_smile: za całe 3 dyszki! :star_struck:
Ja już chyba powoli zaczynam czuć świąteczny klimacik :face_holding_back_tears: :star_struck: :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

Ooo skrzaciki 🫶🏼 w akcion tez sa w fajnych cenach . Ja klimat swiateczny czuje od momentu pojawienia sie pierwszych dekoracji swiatecznych w akcion :joy::joy: