Promocje i oferty specjalne $$$

A to zamawiałaś przez internet czy kupowałaś stacjonarnie? Ciekawe czy jeszcze są dostępne

1 polubienie

To jest przy zakupach online w hebe produktów Bielenda i/lub face boom. Ja akurat lubię szampon w piance z face boom

Ooo wygląda fajnie :slight_smile:

A ja wiem czy to oszczędność. Jak co brakuje do darmowej przesyłki to domawiasz co popadnie żeby cena się zgadzała :rofl::rofl::rofl::rofl: i się zastanawiasz później po co to kupiłaś :rofl::rofl:

Ja używam retinobaza ale nie teraz na słońce. Jak coś to tylko na noc ale i tak wolę nie ryzykować żeby mi plamy nie powychodziły

1 polubienie

Kurczę fajne to , ale nie potrzebuje nic więc nie kupuje :see_no_evil: chociaż kusi

Oooo ja też zamówiłam w piątek. A pamiętasz jaki box wzięłaś czy 1 czy 2 ? Ciekawa jestem czy mi przyjdzie taki sam ja wzięłam 1

Teraz sprawdziłam ze box nr 2 :slight_smile:
@Mamilove ja zamawialam online

3 polubienia

Oooo to ja wzięłam 1 ciekawe co w nim będzie :grin::grin:

1 polubienie

Wyślij fotkę jak dojdzie

1 polubienie
2 polubienia

I ciag dalszy:

3 polubienia

Jak zawsze niezastąpiona :smiling_face_with_three_hearts: muszę lecieć uzupełnoć zapasy obiadków

3 polubienia

Uuu kawa, maslo i pampersy wędrują na listę zakupów :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Oo muszę kupić maslo :star_struck::star_struck: ciekawe czy nie zdąża mi wykupić :rofl:

Masło ja tak samo i kawka :slight_smile:

Ostatnio zawsze jest duzo.
Bo i ciagle na promocji.

Ja pantsy, mleko i maslo :slight_smile:

2 polubienia

No właśnie ! Podejrzane że takie tanie to masło a ostatnio było po 9 zł

Ja wiem czy podejrzane.

Z wieloma produktami tak jest. Cena komsicsnie w gorę zeby za pare miesięcy byla o polowę mniejsza

Jeny ja nie wiem co bym zrobiła jakby kiedyś z tego zrezygnowali . Ale chyba nie zrobią tego bo dużo klientów by stracili . Lubię też te smart wyzwania , kilka złotówek zawsze wleci