Promocje i oferty specjalne $$$

Dam znac czy cos dla mnie zostalo :joy::joy::joy:

A tu widze promke Home&you

U mnie w Biedrze w czwartek w koszach byly juz pustki niestety :slight_smile:
Ale moze uda Ci się akurat kupić to, co chcesz

1 polubienie

To znalazlam na tt :face_with_peeking_eye:

Pościel aż kusi zeby kupić bo maja bardzo dobrą jakość :heart:

1 polubienie

Ooo tak polecam zakupiliśmy na prezenty :slight_smile:

U mnie w biedrze już wielka pustka :roll_eyes:

Ale tak mysle ze dzisiejsza promka chyba lepsza :joy:

Na kappahl wyprzedaż, kultowe piżamki w dobrej cenie :blush:

U mnie tak samo , już w koszach są fajerwerki… nic ciekawego już nie zostało :see_no_evil: dlategi jak są promocje to odrazu trzeba brać :grinning:

Jakby ktos chciał to znalazłam takie ogłoszenie. Nie wiem czy fake :woman_shrugging:t3:

A czemu myślisz że mógłby byc fake? :grinning: wygląda normalnie, cena też spoko, nówki chodzą na Media Expert po 360 :grinning: tylko ten opis trochę mylący i ktoś może pomyśleć że to ekspres do mleka modyfikowanego, a to tylko podgrzewacz do wody :grinning:

Aha :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: no to własnie ja tak na szybko zobaczył i własnie myslalam ze to ten express :rofl::rofl:
To idealny chwyt na moją mgłę mózgową w ciąży :sweat_smile:
Dobrze, że nie chciałam kupic tego expressu bo cos czuje, że bym już kliknęla a jakby doszedł to bym płakała

Szkatulke mam :rofl::rofl::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

No własnie myślałam o Tobie i o tej promce :rofl::rofl: czy się w koncu udało kupić z promką którą chciałaś :sweat_smile:

1 polubienie

Tak kupilam szkatulke i gre monopol psy i planszowke 365 gier dla znajomego :joy::joy::joy: dalam 100 zl za wszystko

1 polubienie

@daga1271 W lidlu jest promka na pierniczki, na te z psiego patrolu i na te zwykłe świąteczne :grinning:

2 polubienia

Oooo spoko cena jak za dwupak!

Ciekawsze promkinz biedronki :slight_smile:

Mi się jakoś nie chce iść na żadne zakupy już przed świętami, bo go co się dzieje w sklepach to tragedia, wolę wysłać chłopaka