Jej , właśnie ludzie na vintedzie czasem są tak okropni piszą że produkt jest w stanie idealnym a w rzeczywistości my po odebraniu dalibyśmy wartości raczej jako dobra , lub zadawalający😳 a oni wstawiają taki opis aby opchnąć …
Taaa “nowy bez metki” a w opisie “uzyte 1 lub 2” albo "tylko przymierzone " a jak przychodzi paczka to az szok , ze ktos byl tak bezczelny ![]()
Ostatecznie Pani mi zwróciła pieniażki ale oczywiście napisała że ona bez plam wysłała ale nie chce jej się bawić w zwroty i tego udawadniać ![]()
Dokładnie na vintedzie to loteria nigdy nie wiesz w jakim stanie faktycznie ci przyjdzie
@magdap_96 ja miałam taką sytuację że kupiłam córce sukienkę do sesji , na zdjęciach niby spoko w opisie stan bardzo dobry , przyszła pobrudzona tak jakby farbą olejną nie mam pojęcia bo aż zaklejone brązowe plamy i białe…dla sprawdzenia czy zejdzie wzięłam płyn i pod wodę szoruję czy zejdzie i nic …idrazu wystawiłam że poplamione zdjecia wysłałam a babka nic nie odpisała mi . Zwróciłam to nawet nie odebrała jej z paczkomatu.
Szkoda że niea sloiczkow 2+2 kupiłam z hippa ostatnio qle tylko dla starszej były z hippa a dla mojego maluszaka nie było
Vinted to coraz częściej stan umysłu ![]()
Jak sie okazuje juz nie tylko vinted
wystawiłam bujaczek na olx …
Niech sie do robory wezma a nie za oszustwa ![]()
![]()
![]()
Moja koleżanka się na to nabrała, ale bank jej zablokował konto. Masakra z tymi oszustami na olx , vinted… ja chciałam dostawkę kupić na vinted po czym się okazało że to skradzione ogloszenie z olx, po wiadomościach typu proszę o nr telefonu że mi wyślę linka do zamówienia kuriera już się skaplam. A moje siostrze się ostatnio włamali na FB i wysłali wiadomość do wszystkich czy jej dadzą blika na allegro , mój tata się nie zorientował w ogóle i “jej” odpisał “nie mam blika”
a ja pierwsze jak dostałam od siostry wiadomość to właśnie do rodziców dzwoniłam żeby się nie nabrali na to, a tata już zdążył
Ściągając apke liczyła że można robić zakupy online, a tu takie rozczarowanie
liczę że będzie można za jakiś czas robić zakupy online
To cios podobnego do tej z action
ja Lubie apki wiec zainwestaluje z ciekawości
No i z apka jest taniej
ale szkoda że nie można online robić ![]()
Chyba tylko na allegro pepcowe zakupy mozna robic?
No faktycznie szkoda myślałam że już będę zakupy on-line robić
ale może wprowadzą kiedyś ![]()
A są jakieś promocje ciekawe ? Opłaca się to ściągnąć ?
Jak już jest ta aplikacja to moze i doczekamy sie twj sprzedaży online ![]()
Dokładnie mam nadzieję że będzie możliwość zakupu.
Dziewczyny kupuje może któraś pralkę i suszarkę mam kod na -25%
Oooo nie no to jest skandal już