Promocje i oferty specjalne $$$

Na woolbeen tez jest promo do 40%. Mozna kupic czapki i kominy z merynosa w spoko cenach.

1 polubienie

Super promocje chyba zbankrutuje :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

A to dopiero rozgrzewka przed black friday :sweat_smile::sweat_smile:

Nie wiem czy to się tu nadaje, ale widzę ogrom serio ogrom polecajek książeczek świątecznych z pepco za 4 zł :

1 polubienie

Haha, ja też . Sporo tych promocji :smiley: a konto robi się puste :see_no_evil:

1 polubienie

Nooo szkoda ze black friday jest przed wypłata :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Może z jednej strony lepiej :rofl: bo chociaż coś z wypłaty zostanie :rofl::rofl:

Biedronka dziś, może która karmi tym mlekiem i się przyda :smiley:

I oferta która mam wrażenie, że jest co tydzień :

od czasu do czasu jej nie ma, jest jedynie 50 razy w roku :crazy_face:

Black friday w smyku :heart_eyes:

Ale te promocje wszędzie kuszą :speak_no_evil::star_struck::star_struck:

Dokładnie :sweat_smile: a później na rybę nie starczy :crazy_face::rofl:

1 polubienie

Może Któraś z Was używa.

2 polubienia

Jeszcze to mi się wyswietlilo

Ja mam koszyki pełne , tylko zdecydować się ostatecznie z jakiej promocji skorzystać, za dużo tego :rofl::face_with_hand_over_mouth:

Wiadomość z Sephora rano:
BLACK FRIDAY juz od dzis! -25% na PRAWIE WSZYSTKO od 149zl do 1.12.25 (kod BLACK).
I bach poszedł koszyk w ruch :sweat_smile: także daje znać że już można jak ktoś się na coś czaił

Wczoraj zamówiłam śpiworki właśnie od nich :grinning: W sumie to nie rzucam się nigdy na tę okazje Black friday, teraz korzystam przy okazji wyprawki. Ale przyznam że ilość paczek które przychodzą do domu i ten klimat za oknem dają mi wrażenie jakbym już dostawała prezenty pod choinkę :sweat_smile:

1 polubienie