Mi pojawił sie celulit ![]()
ja rozstepow nie mam ale celulit zaczyna sie pojawiac, ale to od tej chemiiw jedzeniu…
MNIE mój celulit bardzo drazżni. NIe wiem czy można go w jakiś sposób zmniejszyć.
Dieta i ruch zmniejszają celulit. A tak na szybko to tylko u kosmetyczki. Tylko to drogie strasznie jest
u mnie nie ma celulitu ale rozstepy zaczynaja sie pojawiac
u mnie też niewielkie rozstępy są niestety
mnie na buzi zadne plamy nie wyskakiwały,ale na dłoniach mialam takie jak by od słonca piegi po ciazy zniknęło samo
u mnie tylko rozstepy na nogach
u mnie niestety też rozstępy których trudno się pozbyć
też mi zostały rozstępy mimo iż smarowałam się całą ciążę
ja narazie sie smaruje a okaze sie w pózniej…
Ppolecam na rozstepy mustele. Droga ale skuteczna.
u mnie już 10 miesiąc po porodzie kreska brązowa na brzuchu widać, jeszcze nie wróciło do normy
Ja już jestem ciekawa, jak to będzie nie mieć brzuszka-piłeczki:) Pewnie skóra dłuższy czas jest rozciągnięta… Szybko wam wróciła do względnej normy?
chyba dość szybko wrociłam do formy z przed ciąży, bo dużo ludzi mi to mówiło; jak tylko można już było to od razu kupiłam pas poporodowy i nie wiem czy to coś faktycznie pomogło, ale brzucha jakiegoś wielkiego nie mam
mi bardzo szybko do normy wszystko wróciło az cała rodzina była w szoku bo si etego niekt nie spodzoewał… każdy yślał że bede mieć jeszcze brzuszek bardzo długo
Ja brzucha bardzo szybko sie pozbyłam. Za to po ciąży powstały u mnie na skórze przebarwienia.
Zakupiłam na takie przebarwienie krem w aptece, który bardzo polecała mi pani aptekarka, używam go już tydzień na razie nie widzę porażającej różnicy, ale to dopiero tydzień dam mu jeszcze czas
Ma filtr i stosuje go rano i wieczorem.
coż do formy wracałam średnio ale nabawialam sie sprego grona pieprzyków
Moje przebarwienia są takie że latem wychodzą pod wpływem słońca ,zaś zima gdy nie jestem opalona jakoś one znikają.