MM81 trzeba być dobrej myśli.Może one cię nie dopadną.
u mnie pojawiły się po porodzie ale wystarczyła maść i pozbyłam się ich
Niektórym kobiertom pojawiają sie po porodzie i samoistnie znikają n\bez stosowania żadnych maści.
ja na szczescie nie miałam hemoroidów
niestety rozstepy to zmora dla każdej, i po co to …
mi rozstępy tak nie przeszkadzały - zreszta pojawił się tylko jeden malutki, a bardziej dokuczały mi hemoroidy
ja miałam je ale bardzo krótko
ja rozstepow nie mial smarowalam sie mustela ale niestety hemoroidy mnie w ciazy dopadaly.
ja rozstepy miałam przed ciążą wiec teraz muszę uważać żebym nie miała jeszcze więcej
a jak mozna zlikwidowac rozstepy po ciazy?
chyba trudno, żeby rozstępy zniknęły, z czasem jaśnieją i są mniejsze, można masować, używać kremów, stają się mniej widoczne, ale nie znam nikogo niestety komu zniknęły zupełnie rozstępy
mozna usunac ale niekoniecznie jest to latwe i tanie
Co do łatwości to moze i się tego można szybko pozbyć za to koszty tego to sa koszmarne.Większosć kobiet raczej na to nie stać.
Ja mam i się do nich przyzwyczaiłam. Nie stać mnie na taki zabieg, wiec nawet o nim nie myślę.
ja mialam przebarwienia na srebro
ja nie wiem czy ta kreska na brzuchu kiedyś mi zniknie, już prawie 10 miesiąc po porodzie i kreska brązowa nadal widoczna, dziewczyny czy też macie ją tak długo
Rozstępy można usunąć chyba jedynie ingerencją chirurgii estetycznej. A takie zabiegi faktycznie są bardzo drogie.
ja wszystkie swoje zmiany skorne kontroluje kazdego dnia tym bardziej ze mam duzo pieprzyków
Kontrola pieprzyków to ważne, szczególnie, ze teraz zrobiło się ciepło i słonko przygrzewa.
Mi pojawiły się tylko rozstępy na piersiach, a pionową kreskę mam jeszcze do tej pory ![]()