Drogie Mamy, w kwietniu czekają nas duże zmiany zarówno na stronie jak i duże zmiany na forum, które bardzo poprawią jego ładowanie i funkcjonowanie. W związku z tym na czas kwietniowy zawieszamy program testowy. W kwietniu również przez tydzień lub dwa nie będzie można dodawać wątków i komentarzy na forum. Od maja będziemy kontynuować nasz program testowy.
Dziękujemy za informację. Super że dbacie o forum. Wątki z dużą ilością komentarzy strasznie długo się lądują.
Bardzo miło, że daliście Droga Redakcjo info o tym:)
Może tutaj jeszcze mamy zgłoszą dodatkowe uwagi co do działania stronki::)
Dziękujemy za informację
A czy na maj można liczyć np na kocyk czy mate dla maluchów na trawkę w ramach testowania, czy też osłonki na szyby do samochodu ? :)
Bardzo chętnie też bidoniki mogłaby córka testować , ten z tygryskiem niestety nie działa jak powinien i dalej woda leci z niego :(((
Uuu, to trzymam kciuki, żeby strona przestała się zacinać. Iii może na aplikację? :)))
Wiadomo szkoda że nie będzie nas tu przez miesiąc bo jestem na końcówce ciąży i przeważnie wtedy rodzi się wiele pytań, ale mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, a w maju wszystko wróci do normy �
Ojej ogromna szkaoda ! Ale damy radę 😃 będziemy czekać z niecierpliwością :)
Dziękuje za informację. Nie ukrywam, że będzie mi brakowało forum, bo chętnie czytam różne wątki i korzystam z wiedzy która jest tutaj zgromadzona.
Dziękuję za informację. Mam nadzieję, że zmiany ulepszą stronę. Jednak przyznam , że forum będzie brakowało :(
I oczywiście jestem bardzo ciekawa tych zmian ;) :)
Będzie mi brakowało forum w tym czasie ;( ale jestem bardzo ciekawa tych zmian, mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie i już w maju wrócimy do testów :)
Też jestem ciekawa tych zmian :)
Czy smaku się przygotować na mega zmiany ?
Czekam z niecierpliwością na te nowości. Forum zdecydowanie potrzebuje usprawnień. Oby wszystko poszlo sprawnie :)
Super informacja zmiany na lepsze są potrzebne czekamy z niecierpliwością
Dziękuje za informacje❤️ nie wiem jak przeżyje bez tak ciekawych porad innych mam. Będę czekała do maja z niecierpliwością na odnowienie forum❤️
A tak właśnie ostatnio myślałam, że skoro aktualnie na Lovi przestój to pewnie zaraz za tym będą prace techniczne tutaj :)
Super! Czekamy zatem na efekty. Mam nadzieję, że korzystanie z forum będzie sprawniejsze :)
Jeśli mogę to zasugeruję powrót serduszek albo jakąś taką opcję oznaczania sobie wątków, w których się coś napisało. Czasem z kimś piszę i potem muszę szukać w którym wątku to było by kontynuować rozmowę :)
W takim razie czekam na zmiany i jestem ich bardzo ciekawa ;)