Przeziębienie w ciąży - domowe sposoby

Ja tyle czekałam żeby było widać brzuch :see_no_evil: jak dodałam zdjęcie z wakacji w 22 tygodniu to nikt się nie zorientował :sweat_smile: a w środku była dwójka

1 polubienie

Z jednej strony super a z drugiej już będąc bardziej w ciąży to sie chce tego brzuszka :smiling_face_with_three_hearts: wieczna walka w kobiecej głowie

Chcemy mieć brzuch od początku praktycznie, ale pod koniec już jest tak ciężko :hear_no_evil::hear_no_evil:

Miod, czosnek, herbatka, wodą , solą plukalam gardlo

ja teraz w tej ciąży tez czulam sie wielka w ostatnich miesiącach w porównaniu do poprzedniej alw i dziecko było wieksze
ten czas tak szybko leci że widzisz test czas śmignie i maluszek na rękach

To ja mam jedno a wyglądam jakbym miała dwójkę :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: @MamusiaNM dokładnie, nie wiem kiedy to zleciało ale jest już połowa za mną :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

To prawda, ale jednak to takie fajne uczucie kiedy już widać :star_struck: ja taka dumna chodziłam z widocznym brzuszkiem :smiley::stuck_out_tongue_winking_eye::heart_eyes:
@Magdallenka0897 korzystaj ze ślicznego brzuszka póki jesczcze nie jest tak duży żeby ograniczał :smiling_face_with_three_hearts::grin:

1 polubienie

Dokładnie jak mówi @Mamii korzystaj bo potem się za tym tęskni :smile: ja już 2.5 miesiąca po porodzie a dalej się łapie na tym że chce pogłaskać brzuch :rofl:

1 polubienie

z tego co pamiętam masz termin na wakacje? zawsze chciałam miec "letnie " dziecko i spacery bez tych warstw ubrań

Zawsze potem można zrobić kolejne :face_with_hand_over_mouth: i kolejną dwójeczkę :see_no_evil::see_no_evil: @MamusiaNM tak dokładnie , mam na Lipiec :slight_smile: ja się mega cieszę , że to lato , szkoda że nie troszkę szybciej :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

Mi po porodzie to bylo tak dziwnie bez kopniakow :see_no_evil:

Też chciałam letnie, a wyszli grudniowi :grin: A starsza z marca. To tylko na męża urodziny możemy grillować :see_no_evil:
@Magdallenka0897 ja już mówię dość i oddaje ubranka już po maluchach :sweat_smile:

@Mamaprzygod

to moi sa z pazdziernika i grudnia wiec chcac nie chcąc typowo zimowo spacery :rofl:

O to wiemy obie co oznaczają te pierwsze słoneczne dni :star_struck: w końcu przyjemnie spacerki ! A maluchy już gorzej zasypiają na drzemki to wózek jest zbawieniem :grin:

Ale chociaż już teraz będą większe latem :face_with_hand_over_mouth: i z całego lata i wiosny skorzystacie :smiley: a my właśnie jak się dowiemy o płci to zaraz odpalam Vinted i muszę się wziąć za zamawianie :speak_no_evil::heart_eyes:

1 polubienie

Hahahaha przy każdym przeziębieniu zawsze haha

1 polubienie

Tylko nie za dużo :rofl: moja mała to w połowę ciuszków ani nie zdarzyła wejść :face_with_hand_over_mouth: tak szybko rośnie , a te małe ciuszki tak mocno kuszą

Taaak, tylko jak tu się zdecydować na te jedyne :speak_no_evil:

Ja byłam dzisiaj w Sinsay i bodziaki krótkie znalazłam - 3 zł za sztukę. Taniej niż w lumpeksie :wink: Ale pani kasjerka powiedziała , że mam szczęście bo to chyba jakaś pomyłka w systemie :wink: dużo ich nie było bo 5 sztuk

1 polubienie

Oooo ale fajnie Ci się udało :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat: