Pomysl super:)
Ja zrobie jakies mieso i bulion i jakiś zapas mrożonych warzyw. Nie mam wiele miejsca wiec nie poszaleje.
Tydzien lud dwa bedzie tesciowa także na pewno pomoze cos ugotowac.
Tak! Ten koncentrat to złoto! Wychodzi szybka i pyszna zupka ![]()
Korzystałam z cateringu po pierwszym
Porodzie i odgrzewane jedzenie jednak nie jest dla mnie. Po tygodniu miałam dość, wolę zjeść coś zrobionego na świeżo ![]()
Dokładnie, też myślę o daniach na szybko. Bo zdecydowanie świeżo ugotowane lepiej smakuje. Plus kilka gotowców awaryjnie, bo różnie bywa
też myślałam o gotowych bazach pod zupę. Szybko się robi a można codziennie ugotować coś innego wiec nie będzie tak monotonnie ![]()
Super propozycję! Na pewno coś odgapie ![]()
Miałam to szczęście że mąż mi przywoził od teściowej obiady do szpitala. Mam nadzieję że będę z dzieciaczki już w domu na same święta i myślałam nad tym co będziemy w ogóle robić z dań wigilijnych. Wspominając moje problemy po pierwszej CC gdzie jelita mi dawały tak w kość że prawie mdlałam jak dostawałam gazów to większość potraw wigilijnych będzie wykluczona z mojego menu ![]()
o to tak to super ![]()
w moim przypadku inaczej bo cc to tak z tymi pełnymi obrotami ciężej
U mnie tak samo, czeka mnie druga cesarka a nasłuchałam się, że druga się znosi gorzej niż pierwszą
stąd pomysł, żeby się lepiej przygotować
Ahh rozumiem , kazdy przechodzi ten etap inaczej , wiem od kolezanek ze niestety nie kazdy tak szybko dochodzi do siebie a po cc juz w ogole ciezej , tego w ogole nie wzielam pod uwage patrzac jedynie na moj przypadek . Zycze duzo sily ![]()
Ja lepilam na siedząco a mąż gotował
jutro mam zamiar robić ruskie, ale to na teraz do jedzenia, bo synowi z Lidla posmakowały, zobaczy y co powie na moje ![]()
A czemu nie zjesz szpitalnego? Ja osobiście uwielbiam
leżałam kilka razy, w różnych szpitalach, i zawsze mi strasznie smakowało. Czy tylko ja tak mam?
U mnie moja mama narobiła mi bigosu w słoiki i pierogi różne rodzaje w zamrażalniku. Oczywiście jak mam czas ugotuje coś ale jak jest dzień kiedy nie mam czasu na nic to wyciągam gotowca i też jest super . ![]()
ja akurat po tamtej dosc szybko sie zebralam teraz bedxie kolejna
ale no wiadomo wiecej ograniczen po cieciu jest chociażby w dzwiganiu i aktywności fizycznej
ja jak siedzę to gorzrj niz stac bo mi dol rozsadza mlody:face_with_peeking_eye:![]()
szkoda sluchac bo roznie jest
ja wlasnie slyszlaam ze po drugiej lepiej
ile ludzi tyle opinii i zalezy jak wykonana
Nie smakowało mi ostatnio i głodowałam
ja nie jadam ryb, miesa kupne czy jajka tez srednio. Dlatego wole sie przygotowac sie ze swoim jedzeniem
Jestem wybredna od dziecka, lepiej mnie ubierac niz karmic ![]()
aaa to dużo wyjaśnia
w takim przypadku ciezko jest byc pojedzonym w takim miejscu
dla mnie akurat w moim szpitalu bylo do zjedzenia ale czasem mało
osobiście mam zdanie ze ide do szpitala urodzić zrobić co mam zrobić i wyjść z bobasem a nie do hotelu wiec nastawienie tez inaczej dziala ułatwia to