Pudełko z zabawkami do samochodu - podróż

U nas w rodzinie szal na klocki lego ☺ 

Nati u nas to szal, ale na puzzle 

Też pamiętam takie z dzuecinstwa :) 

Nam odpukać zawsze się udawało jak jechaliśmy nad morze na noc 6/7h to córka przesypiała cała podróż. Tego Ci życzę żeby się tak udało. Może jakieś książeczki awaryjnie do czytania żebyś mogła poczytać, muzyka dla dziecka nagrana, 

Ooo znikopis super! Poszukam w empiku.

własnie moze kolorowanka wodna z pisakiem by się sprawdziła.

klocki lego do samochodu średnio, syn lubi ale jak buduje to musi swoją budowlę postawić, a w aucie nie bedzie takiej mozliwosci.

My mamy kolorowanke wodną Water Wow. Z tej serii jest kilka kolorowanek, więc idzie dopasować zarówno dla chłopaka jak i dziewczynki lub kupić np uniwersalną typu zwierzęta. 

Megg chyba na allegro najlepsze oferty na te znikopisy :) analizowalam ale udalo sie i odkupilam od znajomych.

Warto poszukać w internecie i zobaczyć gdzie najtaniej nie ma co przepłacać. Czasami empik albo smyk zrobią promocje to można kupić i tanio 

Ja kupiłam duży znikopis - format ciut większy jak A4 w Auchan za śmieszne pieniążki.

Madzia my dostaliśmy w prezencie taki mniejszy coś formatu A5 ale też daje radę jest fajny

Aneczka do samochodu to nawet lepiej taki mniejszy chyba, że ktoś ma stoliczek na którym można położyć to wtedy duży z pewnością zda egzamin. Też wszystko zależy od wieku dziecka ale chodziło mi o to, że raczej są one ogólnodostępne i w każdym sklepie się znajdzie a czasem idzie wychaczyc za naprawdę grosze.

Madzia mniejszy to i na kolanach można położyć

Do auta zdecydowanie mniejszy zeby wygodnie bylo