Pusty pęcherzyk ciążowy

coś strasznego, nawet na początku ciąży, ja na szczęście nie miałam takiej sytuacji

ja na szczęście już na pierwszym usg mogłam zobaczyć pełny pęcherzyk w którym już biło serduszko :slight_smile:

to napewno musi byc ciezkie. Ja jak byłam na pierwszym usg to lekarz powiedział ze nic nie widzi że pecherzyk jest pusty a za chwile zobaczył ta fasolke

eokrasa strasznie wspolczuje :frowning: na samej koncowce taka tragedia

straszne przeżycia

Pusty pecherzyk to bardzo przykra wiadomość…

okropna trauma to jest

ważne by się nie poddawać i walczyc

Kazda przyszla mama chce zobaczyc na pierwszym usg maluszka

okropna wiadomosc od lekarza

mysle, ze to jeszcze nic, bo kobieta jeszcze dobrze nie oswoi sie z ciaza, gorzej poronienie po 2-3 miesiacach

mi na pierwszym usg lekarz powiedział, że widzi tylko pęcherzyk, ale po 4 dniach był widoczny także zarodek :slight_smile:

mnie na szczęście to nie potkało, ale mam sporo koleżanek, które poroniły. Wiekszosć z nich ma już przynajmniej po dwójce dzieci, więc nie poddały się maluchy mają zdrowe - najważniejsze yo iść do przodu :slight_smile:

nie chcialabym tego przezywac, cos okropnego… a np mamom, ktore staraja sie o dzieco kilka lat? moga wpasc w gleboka depresje …

smutne, ale dużo kobiet siez tym boryka

to musi być straszne uczucie

nie doświadczyłam ale współczuję wszystkim mamom które przez to przeszły

moja kolezanka miala niestety pusty pecherzyk ciazowy… ma córeczke i starała się o drugie maleństwo… niestety nie udało się

nie nie miałam tego ale poroniłam wiem znam to uczucie

bardzo się tego bała, w sumie na początku żyłam tylko od wizyty do wizyty