coś strasznego, nawet na początku ciąży, ja na szczęście nie miałam takiej sytuacji
ja na szczęście już na pierwszym usg mogłam zobaczyć pełny pęcherzyk w którym już biło serduszko ![]()
to napewno musi byc ciezkie. Ja jak byłam na pierwszym usg to lekarz powiedział ze nic nie widzi że pecherzyk jest pusty a za chwile zobaczył ta fasolke
eokrasa strasznie wspolczuje
na samej koncowce taka tragedia
straszne przeżycia
Pusty pecherzyk to bardzo przykra wiadomość…
okropna trauma to jest
ważne by się nie poddawać i walczyc
Kazda przyszla mama chce zobaczyc na pierwszym usg maluszka
okropna wiadomosc od lekarza
mysle, ze to jeszcze nic, bo kobieta jeszcze dobrze nie oswoi sie z ciaza, gorzej poronienie po 2-3 miesiacach
mi na pierwszym usg lekarz powiedział, że widzi tylko pęcherzyk, ale po 4 dniach był widoczny także zarodek ![]()
mnie na szczęście to nie potkało, ale mam sporo koleżanek, które poroniły. Wiekszosć z nich ma już przynajmniej po dwójce dzieci, więc nie poddały się maluchy mają zdrowe - najważniejsze yo iść do przodu ![]()
nie chcialabym tego przezywac, cos okropnego… a np mamom, ktore staraja sie o dzieco kilka lat? moga wpasc w gleboka depresje …
smutne, ale dużo kobiet siez tym boryka
to musi być straszne uczucie
nie doświadczyłam ale współczuję wszystkim mamom które przez to przeszły
moja kolezanka miala niestety pusty pecherzyk ciazowy… ma córeczke i starała się o drugie maleństwo… niestety nie udało się
nie nie miałam tego ale poroniłam wiem znam to uczucie
bardzo się tego bała, w sumie na początku żyłam tylko od wizyty do wizyty