Pusty pęcherzyk ciążowy

Każdą z nas wiadomość o ciąży zaskakuje lub bardzo cieszy. Dwie kreseczki na teście ciążowym mają symboliczne znaczenie. Zaczynamy o siebie dbać, organizm daje nam znać, że w naszym ciele dzieje się coś nowego. Tak było i w moim przypadku. Chociaż informacja o ciąży bardzo mnie zaskoczyła, to jednak ucieszyłam się na sama myśl o dziecku.

takie poronienie maiła moje koleznka to cos strasznego najpierw sie cieszymy a potem smucimy nikomu tego nieżycze

bardzo smutna historia ;((

powiem tyle - dobrze ze mamy teraz taka technologie ze mozna okreslic co i jak, w dawnych czasach bez takiego usg chociazby kobieta by umarla gdyby nie oczyscilo sie samo ;/ a teraz chociaz mamy opieke lekarska ktora pomoze przy przeroznych powiklaniach i trudnych przypadkach

u mnie tez na szczesie nie było takich problemów

Lekarz kiedys mi opowiadał, ze statystyczna kobieta jest w swoim życiu kilka razy w ciąży, o której nie wie, bo miesiączka przychodzi z opóźnieniem… Przykra historia

Jeśli kobieta o tym nie wie to jeszcze ok ale jak już się dowie to wiadomo, że traktuje to jak stratę dziecka.

oj słyszałam o takich przypadkach , że kobieta nawet nie wie że była w ciąży i poroniła

znam osoby co przeszły przez cos takiego i co gorsza te osoby starały sie o dziecko bardzo długo

ja również znam takie przypadki niestety

coraz więcej jet takich ciąż

Bo kiedyś nikt o tym nie mówił, a teraz tak

Pierwsze co do współczuje, bo ciężko jest oswoić się z taką wiadomością, jeżeli wcześniej zobaczy się upragnione i wyczekane dwie kreseczki na teście ciążowym… Szkoda, że Ciebie to spotkało

coz tu pisac, sama to przechodzilam, najpierw lekarka pow. mi ze jest zarodek a za 2 tyg. ze juz go nie ma;((plakalam bite 2 dni, az przyszlo poronienie, pustka niesamowita

na pewno jest to dla matki trudny moment

tak to juz jjest jak ktos pragnie dziecka to zawsze jakis problem a ktos kto nie chcial urodzi bez niczego ;/ czesto kobiety chca a nie moga miec dziecka a inen zabijaja swoje wlasne…

no wlasnie ktos nie chce miec dzieci a ma, ktos nie dba o siebie w ciazy i ma dzieci zdrowe, a kobieta ktora uwaza rodzi chore dziecko… to bardzo niesprawiedliwe

No sprawiedliwości nie ma… dlatego jak juz jesteśmy w ciązy to powinnyśmy o nia dbac, a nie jak niektóre - pić, palić itp

czasami tak się właśnie zdarza nic na to się nie poradzi

niestety cale zycie jest niesprawiedliwe