No to nie jesteś sama, ja od razu wszystko odesłałam , a zdjęcia specjalnie robią takie ładne na modelkach
Ja myśle, że to zależy co weźmiecie bo widziałam nie jedna dziewczynę które reklamuje ich sklep w rozmiarze XL i nie wyglądała źle ![]()
Np na TT : MRAFOVA - ona ma często z nimi współpracę. I na tych filmach wygląda ok, nie wiem czego to zasługa, ale no na filmie w sumie też coś może wyglądać ok a w rzeczywistości być plastikowe
a może po prostu niektóre rzeczy są super, inne gorsze. Ja noszę S i set który zamówiłam może i leżał dobrze, ale był tak tandetnie wykonany i taki plastikowy, że jak dla mnie to na jedno wyjście po domu ![]()
![]()
A potem się dziwią że kobiety mają kompleksy …
Zamawiałam u nich kiedyś sukienkę to była naprawdę w porządku. Potem zamówiłam swetry to jeden rozciągnął się po pierwszym praniu a drugi zmechacił
Dla mnie ten materiał u nich po prostu jest nie za ciekawy i ja już tam nie do nic nie zamówię
Takie średnie, niby ładne ale jak założe legginsy to spadają z tyłka. Nie wiem o co chodzj bo rozmiar idealny. Jakoś dziwnie uszyte. Raczej wiecej nie kupię
pewnie wszystko ma na to wpływ i materiał i krój i rozmiar.
Dokładnie , chyba bardziej zachęcają mnie do zakupu te naturalne zdj , czy filmiki nawet niż te upiększone zdj na modelkach
Ja miałam wrażenie, że ich sukienki są bardzo krótkie, źle się w nich czułam i nie mogłam zakładać do pracy, chociaż teraz mini przeżywają renesans ![]()
ja się lepiej czuje w dłuższych sukienkach…