Maluch kaszle i strasznie się martwisz? Kaszel to objaw obronny. Sprawdź jak rozpoznać rodzaj kaszlu u maluszka, a także poznaj sposoby walki z kaszlem.
U nas był ostatnio kaszelek prxy oskrzelach.
ja jak zobaczę iż mała zaczyna mi chorować i kaszleć jak było ostatnio to od razu idę z mała do lekarza i zazwyczaj to nic poważnego jej nie jest i ma przepisywane syropy przeciwkaszlowe
Ja też wolę zbyt często wizytować u pediatry niż dopuścić do rozwoju choroby.
Oj i my mamy z nim ostatnio problemy…
a nasza Martusia raczej kicha
kaszel to okropienstwo szczegolnie w nocy moja Zu czesto przez niego wymiotuje gdy jest chora
alergię u takiego malucha to ciężko leczyć, wiec z kaszlem i katarkiem alergicznym jest troche problem niestety ![]()
Ja się bałam o młodszego synka bo troszkę kaszlał, ale lekarz powiedział że on sobie w ten sposób oczyszcza
kaszel jest objawem wielu chorób i najlepiej go skonsultować z lekarzem w karzdym przypadku
bardzo fajna porada, bardzo mi sie przydadzą te informacje
Dokładnie nie ma co lekceważyć nawet najmniejszego kaszlu.
Najlepiej jak nie chorują ale na to nie mamy wpływu a pogoda w tym roku niesprzyja
Synek ostatnio nieładnie kaszlał okazało się zapalenie płuc.
kaszlu nie można lekceważyć, ponieważ kiedy infekcja przeniesie się na oskrzela i płuca jest to bardzo niebezpieczne
Aleksa masz racje. Gdy dziecko ma kaszelek to powinno sie bezzwlocznie udać do lekarza na konsultacje.
Teraz zachorowalność jest wysoka i wprzychodni było tyle dzieci chorych że dziecko przy okazji kaszlu nabawiło mi się wirusówki bo akurat też panowała masakra
Ja musze iść do przychodni zglosić zmiane adresu zameldowania ale z powodu dużej możliwości zachorowania nie wybieram sie tam z córką. W środe przychodzi do nas pelęgniarka środowiskowa to jej dam ten druczek. W taki sposób zaoszczędze wędrowki do zarazków mojej córce.
my tydz temu ze szitala wyszlysmy bo mala gardlo zlapala
ja też bym się nie wybierała ze zdrowym dzieckiem do przychodni, teraz niestety sporo osób choruje, ludzie nie przyzwyczajeni do takich niskich temperatur …