u nas już był i miałyśmy leki podawane
Starsza córka kaszlała przez ostatnia miesiąc po wizycie u laryngologa okazało się, że ma wysięgi w uszkach po wcześniejszych przebytych chorobach. Na szczęście już się leczymy i wszystko idzie w dobrą strone ![]()
Mój synek tylko czasem pokaszluje ale najczęściej po jedzeniu albo zaraz po przebudzeniu. Pediatra mówi że dziecko tak oczyszcza drogi oddechowe i jeżeli nie kaszle ciągle tylko sporadycznie to jest wszystko w porządku.
moj synek tez tak raz na jakis czas, bardzo rzadko i przewaznie sie przy tym usmiecha
Syn miał kaszel szczekający kaszlał długo ok. 1,5 tygodnia okazało się , że to angina inhalacje 2 razy dziennie oprócz tego antybiotyk aspirator i inhalator bardzo się przydały i sprawdziły…
Inhalacja jest bardzo pomocna przy anginie, bynajmniej mojej córce bardzo pomaga
U mnie w rodzinie zawsze był robiony syropek z cebuli. Ja go uwielbiam, mąż nie, ciekawe jak mała:)
my się inhalujemy jak mała zaczyna mieć katarek i szybko znika, a kaszlu jeszcze nie miała wcale
ja tez zakupiłam inhalator i nie żałuje chociaż to nie jest tani zakup
Inhalator to podstawa w domu, gdzie są dzieci.
Ile płaciłyście za inhalator ? Jakiego producenta polecacie?
nasza córka dostała inhalator w prezencie od cioć, my mamy Microlife i jestem zadowolona
poczytac fajnie , ale i tak wybralabym sie do lekarza by to ocenil
u nas kaszelku dotychczas nie było.
U nas był kaszelek ale taki niegroźny…
u.nas.byl.i.byla.konieczna.wizyta.u.lekarza
My ostatnio na mokry kaszel dostaliśmy od lekarza przeciwzapalny i wykrztuśny fosidal. Bardzo dobrze się sprawdził, kaszel szybko ustąpił. No i smak dziecku przypadł do gustu.
O dzięki za info warto wiedzieć.
u synka tak cvzesto wystepuje kaszel ze jest podejrzenie astmy
U nas nie ma kaszlu póki co zdrowa mała