wszystkie dzieci wychowałam na bebiku więc teraz też będe powoli już raz dziennie wprowadzać
bebiko jest dobre,ale nestle tez daje radę
mój próbował różnych i wszystkie mu smakowały; zostaliśmy przy bebiko ze względu na cenę; mazi_22 hipp mi też się podobał bo miał konsystencję bardziej jak moje mleko, kiedy jeszcze karmiłam; więc był bardziej sycący ale teraz bebiko kupuję z kleikiem
ja uzywam bebilonu ale chce sprobowac z bebiko jak je wprowadzac?
ja jak ostatnio przeglądałam półki z mlekiem modyfikowanym to była to dla mnie czarna magia z tymi oznaczeniami 0Lac, HA itd, jest taki wybór że ciężko się zdecydować, naszczęście już poznałam większość tych oznaczeń ![]()
Mja córka była na bebiku. Bardzo jej smakował. Przeszłyśmy rownież przez jeszcze chyba z 3 mleka, ale po tych innych miala wdzęcia lub jej mniej smakowały. Zostałyśmy przy tym co nie miała takich niespodzianek wzdeciowych i najwiecej jego zjadała z apetytem.
Mleko w plynie jest wygodne
Teraz to są udogodnienia nawet gotowe mleko można kupić wystarczy podgrzać
MamaBYC najczęściej polecają, żeby nowe mleko nie wprowadzać od razu tylko stopniowo dodawać do obecnego zwiększając porcję po łyżeczce
jejku,dobrze ze moja malizna na piersi jeszcze
ja wprowadzałam nowe mleko tydzień około
karmiłam bebilonem bo na inne miał uczulenie
miałam bardzo mało mleka swojego i Nina była ciągle głodna dlatego zdecydowałam się na karmienie mlekiem modyfikowanym. Najpierw było NAN pro 1, ale pojawiły się straszne problemy z kupką. Zmieniliśmy na Bebilon Comfort na kolki i zaparcia ( jest gęstsze) ale mała jest zadowolona. Skończyły się problemy z kupką
polecam
ja też dokarmiam butelka …po nan też był problem z kupką … bebilonu nie chciał pić… enfamil mu smakował ale bolał go brzuszek… i okazało sie za najlepsze jest bebiko
te 3 lata na mleku modyfikowanym to lekka przesada
ja dawalam NAN ale okazalo sie ze ma alergie na bialko i miesiac pil bebilon pepti a teraz nutremigen:(
u nas po Nanie tez zpoczatku byly problemy ale wszystko sie unormowalo i jest ok, tak to juz jest z tymi mlekami a na rynku jest taki wybor ze trudno wybrac
u nas była biegunka lekka a potem już ok
cornflakes moja 1,5 roczna córeczka pije juz kaszki z normalnym mlekiem, jak musialam odstawic od piersi miala 9 miesiecy i nie chciala pic modyfikowanego wiec dostawala kozie a teraz od jakis 3 miesiecy jest juz na normalnym, czasami tylko kupuje jej takie smakowe modyfikowane i podaje jej do picia w kubeczku
Ja próbowałam córce podać normalne mleko z kaszka manną ale jej jakoś nie podpasowało. Ma wstręt do normalnego mleka jak ja gdy byłam mała. ![]()