ja tez starm sie karmic jak nejwięcej piersia ale ma juz 7 a ja wróciłam do pracy i dokarmiam sztucznym ceny sa straszne
ceny sa okropne ale trzeba kupowac dziecku takie mleczko
,my pijemy mleko powyzej 1 roku życia z kleikiem ryżowym.
dobrze że można zamowić darmowe probki i sprawdzić czy mleko pasuje dziecku
moja mala pila mleko bebilon pepti smak ochydny no ale niestety musiala tylko takie pic
ja to tylko do roku kupywalam ciagle ta sama marke mleka a po roczku to juz mieszam marki - kupuje te, ktore wlasnie sa w promocji
my od poczatku kupujemy nan i nie nigdy nie podawalam mu innego mleka…
a my od początku jesteśmy na Bebilonie
a ja w mleczkach modyfikowanych sie nie orientuje maly tylko piers akceptuje
ja od początku karmiłam piersią ale na wszelki wypadek zakupiłam mleko modyfikowane - bo bałam się że będę mieć mało pokarmu - ale na szczęście córeczka sobie dobrze pojadała tym co było w piersi.
Mleko ha powinny dostawać dzieci u których w najbliższej rodzinie stwierdzono jakąkolwiek alergię, także wziewną, a nie tylko uczulenie na mleko.
u nas najpierw było zwykłe mleko modyfikowane nan ale póżniej przeszliśmy na bebiko i całkowicie ono wystarczało mojej córci
my musimy miec bebiko pepti bo corka ma skaze bialkowa
ja na razie jestem w trakcie dobrania odpowiedniego mleka
Bebilon jest dobry i ma kilka rodzai np pepti lub comfort ale wszystko trzeba skonsultowac z pediatra
my hipa pijemy i mała jest zadowolona
ja mam gerbera a córka piła bebilon przez długi czas a pózniej bebiko
właśnie kupiłam gerbera jutro będziemy prubowac czy jej zasmakuje
Mojej siostrzeniccy njbardzoej smakowało bebiko i po nim chociaż ją nie męczyły pryki jak po niektórych innych.
Mojej podeszlo bebiko i bebilon, a co sadzicie o hipp