Rodzaje mleka modyfikowanego - jak wybrać najlepsze mleko modyfikowane dla noworodka

ja musze uzywac antyalergcznego bo corka ma skaze bialkowa

takie probki kazdego mleka powinni dawac…zebysmy mogly sprobowac ktore mleko jest najlepsze dla naszych skarbow

ciężki wybór ale można dopasować

Mój młodszy syn i córka piją mleko sojowe.

Mój synek ze względu na skazę białkową pije mleko dla alergików.

moja mała pije zwykłe modyfikowane a czasami modyfikowane z dodatkiem kleiku ryżowego

mleka robia coraz lepsze, ale niestety tez coraz droższe.

oj tak ceny to są kosmiczne, zeby na mleko wydawać 20zł co kilka dni to szok normalnie

Och popieram ceny zwalają z nóg.

ja wydaje 29 na mleczko i niedawno musialam je kupowac co 4 dni a teraz maluch je tylko na noc

ceny wysokie a jedno opakowanie mleka modyfikowanego wystarcza na niecały tydzień, więc to dość duży wydatek w domowym budżecie

To prawde mleko modyfikowane do tanich nie nalezy.

niestety mleko modyfikowane jest dość drogie tak jak piszecie bo kosztuje koło 15zł za opakowanie, które na niezbyt długo wystarcza, dlatego ja się cieszę, że karmię piersią bo za to nie muszę płacić :slight_smile:

zgadzam sie mleko jest drogie dlatego warto jak najdłużej karmić piersia jak tylko można

nasze 29 zl i starczalo na pare dni

My kozystałyśm y z mleka bebiko. Nam ono odpowiadało.teraz już częsciej małej robie kaszke niż mleko,.

finansowo jest to nie do porównania z mlekiem matki ale ja się ciesze że mamy w tej chwili taki wybór mleka na rynku

niestety u nas mleko w butelkach dla niemowląt jest raczej mało popularne i trudno dotępne o tym nikt nienapisał

nasze kosztuje 27 i starcza puszka na 3 dni

straszne są ceny mleka dobrze że karmię jeszcze piersią