Rodzaje mleka modyfikowanego - jak wybrać najlepsze mleko modyfikowane dla noworodka

bebilon jest chyba najbardziej polecanym mlekiem także dobry wybór :slight_smile:

ja stosuję bebiko i mała fajnie przybierała na wadze

my na poczatku mielismy nan ale nie bylo dobre dla malej zmienilismy na bebiko ale okazalo sie ze jego tez nie moze i teraz jestesmy na bebilonie

bebilon jest dobre jeśli właśnie dziecku nie odpowiadają inne mleka bądź mają bardzo wrażliwe brzuszki

dobrze jest trafić na właściwe mleko

moj lekarz tez poleca bebilon

trzeba próbować az sie trafi wlasciwe

my mieliśmy bebiko i nestle, póżniej jadł smakowe albo zagęszczane

a jestem ciekawa do kiedy bedzie musiala pic bebilon pepti czy po pol roku tez bedzie jej lekarz przepisywal tylko dwojke czy normalne bedzie mogla pic

marysiaz my stopniowo przechodzilismy z bebilon pepti na zwykle melko - trwalo to jakies dwa miesiace

Ze starszą córka musieliśmy być na nutramigenie- Miała skazę białkową.

Wyrosła dopiero koło 4 roku życia.

Teraz synka na razie karmię piersią ale myślę o mleku NAN. Co wy sądzicie o tym mleku?

mala pila bebilon taki co zapobiega kolce potem bebilon pepti niedobre mleko smakowo i te ostatnie co sie do niego tak zrazila ale nazwy juz nie pamietam

niektóre firmy wysyłają próbki mleka jak się je zamówi

moja wypije wszystkie oprocz tych z kleikiem ryzowym, nie i koniec, a hcialam zeby na dobranoc zjadla cos sysacego zeby w nocy sie nie budzila ale co zrobie

a często się budzi w nocy?

dzieci też mają swoje upodobania co do smaku mleka, nie każde im smakuje

dokładnie najgorzej jak zmienia się mleko i bardzo różni się smakiem to wtedy się buntują

ja chce spróbować z Nan, stosujecie je może?