Rodzaje mleka modyfikowanego - jak wybrać najlepsze mleko modyfikowane dla noworodka

u nas zadnego mleka w proszku nie chce pic… wiec nie zmuszam tak jak lekarz mi mówił

slyszalam ze po bebilonie na kolki i zapacia dziecko ma zapacia

mleko na skaze jest okropne w smaku, dziwie sie ze moja mala chce je jesc

dobrze jest mieć na początku próbki rożnych rodzajów mleka i wybrać te najodpowiedniejsze dla naszego dziecka

a mi się to rozwiązanie wydaje zł, bo po jednej próbce cięzko jest stwierdzić czy mleko jest dobre, a poza tym ja nie testowałam tak mlek na dziecku, tylko poradziłam się pediatry

ja bym nie testował, faktycznie najlepiej zapytać pediatry

ja miałam próbki różnych rodzaji mleka i mały pił każde, nie wybrzydzał i nic się nie działo po nich, więc w końcu wybrałam najtańsze dla małego, bo uważam że skad wszystkie mają taki sam, a w sumie dziecko moje jest już w takimm wieku że więcej je innych pokarmów odżywczych niż mleko

mój pediatra nic nie doradzał miał w nosie jakie mleko mały pije

ja mam bebilon

mol pije bebiko bo innego niechciał

ja teraz jak coś zacznę od bebilonu

Pediatra moich dzieci jest zwolennikiem Nan a mojej córce szkodziło, kazał wtedy szukać do skótku odpowiedniego. Tym sposobem miałam kilka pudełek otwartego mleka które musiałam wyżócić. Gdybym miała taką możliwość chętnie bym wtedy z próbek skorzystała.

próbki sa bardzo dobre… w internecie mozna je poszukac i do firm napisac z prozba o nie a resze jak były otwarte pudełka moznabyło komuś oddac duzo osób potrzebuje

teraz jak jestem w pracy to babcia podaje małemu mleko modyfikowane z kaszką, bo po samym mleku to synek zaraz głodny

kaszka jest bardzo sycąca

zgadzam sie, moja po kaszce lepiej spi ale nei chce jej za duzo dawac

moja maja uwielbiala bananowa ale tez przez krotki okres ja jadla

Ja jeszcze nie podawałam synkowi mleka smakowego, czasem jedynie kakao zrobimy

mleka smakowego też nie podawałam jeszcze, kaszki smakowaliśmy już przeróżne, ale jak zauważyłam raz nie chciał synek np. kaszki malinowej a już tydzień później był to jego ulubiony smak

mleko smakowe? raczej nie zamierzam podawać