ja podawałam zwykle z bebilonu ale mała i tak nie chciła go bić jak kazde inne modyfikowane, ale te jak już musiała to piła reszty nawet nie tknela
W hippie jest błonnik i nie ma problemów z wypróżnianiem…
dla dzieci z zaparciami bebilon ma rodzaj mleka właśnie na kolki i zaparcia
dobrze skonsultować się z lekarzem i zapytać jakie mleko najlepsze będzie dla naszego malucha
w szpitalu doradzą mi jakie mleko kupować? czy trzeba iść do pediatry?
LiliankaN13: w szpitalu powinni Cię odpowiednio poinformować, zawsze można zapytać
ech myśmy przeszli z tymi mlekami aż skończyliśmy na antyalergicznym,teraz już mała pije zwykłe modyfikowane:) z czasem wysypka i dolegliwości ustepują:)
LiliankaN13 najpierw pewnie bedziesz karmila piersia a pozniej zawsze mozesz przy wizycie u pediatry zapytac
a mi tam w szpitalu nic nie doradzili na szczęście krótko go dokarmiałam a mleczko mu podeszło
jak zapyta się w szpitalu to powinni doradzić rodzaj mleka, a jeżeli nie to pediatra prowadzący dziecko napewno pomoże
w niektórych aptekach mleko na skazę można uzyskać bez recepty
ale na receptę jest tańsze, bo dostaje sięchyba 30 % czy nawet 50 % zniżki
to nei do konca tak
mleko kosztuje 22,02
z fefundacja pepti 1 jej 11 zł z groszami a pepti 2 7 zł
ja zaczęłam od Bebiko ale mała nie mogła kupki zrobić i przeszliśmy na hipp i super mała wypróżniała się i problemy z brzuszkiem zniknęły
Nawet nie wiedzialam ze mleko jest refundowane
moja koleżanka rok temu dostawała jakies recepty i mleko ja kosztowało 5 złotych. Nie wiem jednak co to było za mleczko.
ja na razie używam ‘’ NAN ‘’ ale chyba zmienimy, bo to mleczko słodkie jest, probowałyście mleczka ? też ma taki słodki smak?
ja używam Enfamilu, tylko szkoda, że taki drogi
u mnie w szpitalu go podawali do dokarmiania dziecka.
u nas sprawdził się znowu bebilon