no tych rodzai to tez tule jest - mogli zrobic 2-3 ale poządne
moja pije tylko Nestle Junior
jest tyle teraz mlek do wyboru ze bedzie mi trudno wybrac…
Słyszałam, że Emfamil jest bardzo dobry!
my mielismy bebiko
nic nie jest tak dobre jak mamy mleczko
my bebiko
Pod każdym artykulem widzę jakze mądre stwierdzenia, że nic nie jest tak dobre jak mleko mamy. Ok każda z nas ma taka świadomość ale nie każda z różnych przyczyn nie koniecznie zależnych od nas samych ma możliwość karmienia piersią. Po to jest właśnie mleko modyfikowane, więc pisanie pod każdym artykulem związanym z karmieniem butelka “mleko mamy jest najlepsze” nic nie wnosi…
Wracając… U nas rewelacyjnie sprawdziło się mleko Bebilon. Podawałam je córce od pierwszych dni życia aż do skończenia 3 lat.
Czasem podanie dziecku mm nie jest uzależnione od matki i nie można jej za to potępiać ważne że podaje dziecku mleko i o nie dba
mamy bebiko
ja również mam bebiko, no i karmię też piersią, na zmianę
Zgadzam się, że niektore mamy nie mają wyboru i muszą podać mleko modyfikowane. Po porodzie córka dostała bebilon, służyło jej i nie mam zamiaru eksperymentować
Zdrowie i dobre samopoczucie dziecka jest dla mnie najważniejsze
a od kiedy można podawać zwykłe mleko?
Ja nie miałam tyle szczęścia żeby od samego początku karmić tylko piersią więc było trochę mojego mleka i do tego mm. Na początku HIPP następnie HIPP HA ale niestety okazało się że chłopcy mają alergię i obecnie są na Bebilon pepti DHA i jak na razie jest ok
My mamy Nan i małej smakuje i nie ma żadnych problemów.
Ja obecnie podaję mleko Hipp BIO Combiotyk świetnie się sprawdza przy problemach z brzuszkiem . Podawałam mleko BebilonAR na ulewanie ale niestety nastąpiły zaparcia , po NAN brzuszek ją bolał , Nutramigen miała po nim wymioty . Z mleka Hipp jestem bardzo zadowolona
u nas Bebiko, nie zmieniam, bo boję się, ze mały źle zareaguje na inne
z tym mlekiem zapobiegawczym to też nie wiem czy jest sens? warto próbować izobaczyć
Ja nie dawałabym zapobiegawczo.
My również mamy Nan i jest rewelacyjne.