Rodzaje mleka modyfikowanego - jak wybrać najlepsze mleko modyfikowane dla noworodka

każdy ma swój typ

Tyle tych rodzai jest , moja córcia dalej na piersi ale potem to chyba od razu na krowie przejdziemy :slight_smile:

Każde dziecko inaczej reaguje na mleko.

Tyle jest rodzai mleka że każda mama znajdzie coś dla swojego dziecka my przetestowaliśmy różne firmy i nam przyjął się Hipp

u nas pierwsze mieszanka była super dobrana

Tego wszystkiego m usimy się nauczyć:)

Nie wiedziałam, że jest aż tyle rodzai mleka. My wybraliśmy bebilon

Oj jest ich sporo dość dużo nasz rynek oferuje ale każda mama znajdzie coś dla swojego maleństwa

Każda marka ma szeroki asortyment swoich produktów, najważniejsze żeby szybko nie zmieniać mleka z jednego rodzaju na drugi, bo po co, robic nie potrzebne komplikacje.

Też nie miałam pojęcia że jest aż tyle tak różnych rodzajów mleka.

bardzo dobrze, że jest taki wybór… :wink: i każde dzieciątko ma mleczko dla siebie

Tak, każde dziecko ma ulubione mleczko

A z jakiej firmy wam się sprawdziły?

nasz ma już swoje ulubione mm i jest dobrze nie ma problemów z brzuszkiem

U nas bebiko… podobno najlepsze.

są różne opinie na temat mleka ja zawsze NAN a przy ostatniej córce przekonałam się do bebika

tez mielismy bebiko od poczatku i bylam zadowolona

Ja słysząłam, zę Bebilon jest najlepszym mm ale ilu rodziców i pediatrów tyle opinii.

Zresztą każdy chwali to którego używał i które się sprawdziło a jak wiadomo każe dziecko reaguje inaczej.

My początkowo, na 3 wyjścia, mieliśmy bebiko. Potem długo karmiony był tylko piersią, A obecnie w użyciu jest bebilon pepti. Fakt, że nie jest to ani w smaku ani w zapachu dobre, ale synek je ze smakiem.