Rodzaje mleka modyfikowanego - jak wybrać najlepsze mleko modyfikowane dla noworodka

my mamy na recepte mleko dla alergikow

ja także nan stosowałam

teraz jest tyle tego wszystkiego ze kazde dziecko napewno dnajdzie sie w ktoryms z prduktow

ja dla córki mam Bebiko, a z drugą zobaczymy co jej będzie odpowiadać

Ja na początku dawałam bebilon a potem przeszłam na babydream i jest wszystko w porządku

No niestety nie kazde mleko jest dobre dla naszego maluszka i trzeba probowac

Nasz bebiko od razu lubil, jest dla niego dobre, nie ulewa wiec nie bylo po co zmieniac.

My na szczęście nie uzywamy mm to nie mam takich problemow.

Wśród moich koleżanek kiedys królowało nan, a teraz jak rozmawiam z młodymi matkami to enfamil.

nie slyszalam o tym mleku , my tez kupowalismy nan

My jesteśmy na bebiku 3

Ja Bebika nie kupowałam tylko NAN

u nas też bebiko

JA używam bebilon pronutra a zaraz na początku kupiłam specjalne na kolki ale maluszek nie bardzo chciał go pić

Synek pije AR przeciw ulewaniom jest to mleko zagęszczone teraz chcemy przejść na zwykłe gdyż ulewanie ustało kupiliśmy już mleko następne 2

jeszcze troche i przejdziemy na nastepne

U nas NAN.

my na razie nie korzystamy z mleka modyfikowanego

jeszcze mamy czas

Kinia Piła początkowo Nan ale miała zaparcia i kolki, wiec przeszłyśmy na Bebilon Pepti, nastąpiła poprawa lecz nie na długo. Po wykluczeniu przez pania alergolog podejrzewanej nietolerancji na laktozę przeszłyśmy na Hipp Bio Combotic i jest świetnie. Brzuszek nie boli, zaparcia i kolki minęły prawdopodobnie dzieki błonnikowi który zawiera to mleczko:) najlepsza mieszanka jak dla nas