u nas takie jakie podawali w szpitalu takie i my kupowalismy i kupujemy chociaz niestety do tanich nie nalezy nad czym ubolwewam
O mleku modyfikowanym wiem naprawdę niewiele…
Ja na pocztku dawalam bebiko ale to melko nie toleruje mleka matki wiec byly zaparcia kupilismy humana i wszytsko bylo dobrze a jak piersi synke juz wcale nie dostawal to przeszlismy na babydream
Ja karmilam mlekiem nan i nie zmienialam go nigdy
Ja musiałam zmienić nan niestety małemu nie służyło…
Ja polecam Bebilon.
na alergię polecam Bebilon Pepti, po Nutramigenie synek ulewał, wręcz wymiotował… Teraz, kiedy je już jeden posiłek inny niż mleko, to mojego mleczka mu starcza i już go nie dokarmiam żadnym preparatem mlekozastępczym
u nas nie było problemu z ulewaniem dużo jest teraz na rynku specjalnych mlek wystarczy poradzić się lekarza
my.mielismy.bebiko
na ulewanie sa tez zageszczacze do pokarmu, na recepte sa one
W szpitalu najczęściej podają bebiko słyszałam wiele pozytywów
u nas tez bebiko w szpitalu daja
Ja nie wiem jakie u nas w szpitalu daja
My chyba wybierzemy bebiko
ja chyba znow wybiorę nan mam sprawdzone te mleko i maly się najadal
Jest na rynku tyle firm z mlekiem modyfikowanym że dla nas rodziców to wielki dylemat które wybrać
nie zgadzam się ze stwierdzeniem , że nie powinno pić dziecko mleka krowiego , przecież dzieci roczne już jedzą serki np Danonki - a co one mają w środku jak nie mleko krowie !? nie dajmy się zwariować , mój syn pije mleko krowie odkąd skończył 2 miesiące i rośnie świetnie i zdrowo , rozmawialiśmy z pediatrą naszym na ten temat i stwierdził , ze skoro nie szkodzi można podawać bez obaw , zostawmy zabobony naszych babek na bibliotecznych półkach , a nie przekazujmy sobie bzdury z pokolenia na pokolenie
Dla pierwszej córeczki podawałam mleko Bebilon i teraz drugą córcię również karmię Bebilonem.
duzo osob poleca BEBIKO ![]()
Tez jestem zdania co sdfcia w stosunku do mleka krowiego