Z chęcią sama się dowiem bo ostatnio chodziłam po sklepach i szukałam fajnych ale nic nie znalazłam :)
Hej dziewczyny
Szukam dobrej jakości rolet chroniacych przed słońcem samochodowych.. może któraś z was ma sprawdzone niestety ciężko o dobrą jakość.
Ah miałam kiedyś to były tandetne . Teraz mamy auto z przyciemnianymi szynami z tylu i jest super
Kiedyś miałam takie ,ale nigdy się to nie sprawdzało :) Nie trafiłam na nic dobrego. Również teraz mam z tyłu przyciemnione szyby i również sobie chwalę :)
Dużo osób właśnie mówi ze Przyciemniane szyby się lepiej sprawdzają no ale np w moim przypadku ten pomysł odpada niestety niedługo chcemy zmieniać auto wiec nie oplaca mi sie tego robic dlatego na ten czas chciałam rolety zakupić :)
Jest to mega ułatwienie , popatrz na smyku myśle ze te rolety mało czmy się różnią :)
My mamy takie rolety z Lidla je się zawiesza u góry okna i na dole jest haczyk super sprawa i kosztowały jakieś grosze ale niestety nie są w ciągłej sprzedaży trzeba na nie trafić
Mi się nie sprawdzały na pewno takie z przyssawkami bo wtedy zawsze coś przeswiecalo i było kombinowanie jak to przykleić żeby nie raziło. Podobno się takie folie specjalne które dają zaciemnienie
Zyz są można je kupić nawet na allegro ale mają bardzo mocny klej i niszczą szybę niestety
A ja widziałam w Smyku tylko to było jakoś w czerwcu. Może jeszcze będą dostępne. Nawet się zastanawiałam czy wziąć ale jednak zrezygnowałam. Nie pamiętam już ceny. Może na stronie internetowej będa dostępne.
My mamy auto z przyciemnionymi szybami i jestem.bardzo zadowolona. "Zaslonki" na przyssawki nie sprawdziły się bo nie można za bardzo uchylić szyby. U nas sprawdzil się daszek w foteliku
my mamy na szczęście przyciemniane szyby, ale z tego co słyszałam to bardziej sprawdzają się rolety niż te osłonki z przyssawkami
Również mam z tym problem.. i dużo już testowałam
Właśnie najlepsze są przyciemniane szyby.
Mając taka roletę można otworzyć szybę?
u nas najlepiej sprawdz asie pieluch aflanelowa na okno;) jak już jedziemy to i tak szyb nie otwieramy;) bo jest zazwyczaj klima włączona;) a wszelkie przyssawki testowaliśmy przy starszej córce podobnie rolety zakładane na całą szybe i dobre to było ale jednak nie tam skuteczne jak zwykła pielucha z flaneli;)
Patent z Pielucha może być spoko
Jeżeli jest sprawdzony to z pewnością to dobry sposób;)
u nas te na przyssawki spadały
U nas też spadały