Rowerek biegowy

Chyba kupie drewniany

my nie mielismy takiego teraz w tym roku corka juz zalapala jak sie jeżdi na normalnym

Do rowerka nam jeszcze dużo czasu zostało.

zamiast rowerka wybraliśmy hulajnoge

Nie jest to prawdą, ze nauczy się szybciej jeździć. mój syn na dwóch kółkach nauczył się jeździć przed skończeniem 5 roku życia. Do tej pory nie miał biegówki, Jeździł na 4 kółkach. Jego rówieśnicy i starsi koledzy, którzy mieli biegówki nie jeżdżą jeszcze na dwóch kołach więc nie ma na to miary. Fakt uczy koordynacji i utrzymywania równowagi, ale nie jest miarą, ze ich właściciele wcześniej zaczynają jeździć na dwóch kółkach

Na rowerek mamy jeszcze dużo czasu,ale chyba wolę kupić z dodatkowymi kolkami niż biegowy

My w tym roku kupiliśmy , mały tak szybko złapał na nim równowagę że w szoku byłam , jestem z niego bardzo zadowolona

ja kupię taki rowerek dopiero na wiosnę, w tej chwili syn jezdzi samochodzikiem na 4 kółkach i daje jakoś radę

Planuję zakup takiego rowerka dla synka.

Przed nami jeszcze długa droga zanim malutka ruszy na rowerek, dokładnie teraz dzieci tylko tv, komputer, tablet i zero kontaktu ze światem

córka miała normalny rowerek

Synek ma normalny rowerek na 3 kółkach

U nas dzieciaki nie miały i nie mają biegowego

synek dostał taki na 2 latka, ale najbardziej szalał na nim w wieku 3-4 lata

zamiast biegowego mamy hulajnogę i 2 zwykłe rowerki :wink:

ja bym się bała sadzać dziecko na biegowy

My kupimy chyba trzykołowy rowerek

Synek ma motorek . Chyba jedyna rzecz która tak długo się bawi

U nas taki rowerek sprawiał mnóstwo radości. I bardzo ułatwił jazdę na rowerku. Polecam dla dziecka.!

Taki rowerek uczy równowagi. Starsza córka przez ten rowerek szybciej nauczyła się jeździć na dwóch kółkach