Ja chyba mam tak samo
MamaOlusia u ans kidlismy kilka typow i tyke ze potem maz stwierdził ze mozna bylo dac dwa imiona;) ale nie zalowalismy wyboru napewno;) teraz jak na nia patrze to to imie swietnie do niej pasuje;)
Dziewczyny jakby ktoras szukała mam taki na sprzedaż nowy w kartonie ; ja już mam po pierwszym synku i poprostu dwóch nie mam gdzie trzymać :)
Dwa cudowne mieliśmy taki ale słonik, u nas się sprawdzał:)
my takiego nie mieliśmy, ale zawsze moje dzieci zazdrościły innym :D na wiosnę pewnie będzie najłatwiej sprzedać
Mazia ja dostałam w spadku no i nie bardzo mi się podobał różowy słoń, no ale córka lubiła w nim jeżdzić i w sumie całe lato z babcią z tego korzystały:D
Mieliśmy taki rowerek jak synek był mały i sporadycznie był wykorzystywany jak syn był u babci. Za to szybko u nas zaczął się szał na rowerek biegowy - młody nim jeździł jak szalony wszędzie :)
Dostaliśmy 3 w 1 I wg mnie to byl najgorszy prezent. Zajmował dużo miejsca. Dziecko zobaczyło u sąsiadów rowerek biegowy i sie zakochało. Używamy często. Ważne aby dokupić kask na główkę dla ochrony.
Hahah No nie zawsze się sprawdzi nieststy
U mnie starsza córka uwielbiała jeździć w rowerku. Syn polubił ale dopiero jak skończył 2 latka. Najmłodsza też.lubi jeździć ale tylko chwilę. Zobaczymy jak w tym roku czy bd możliwe dłuższe spacery. Ja kupiłam taki rowerek ze od 8 miesiąca można już wozić dziecko.
biegówkę mam fajną z cariboo jest lekka i mega się sprawdza:p mała sobie świetnie z nią radzi:)
Oooo właśnie tez się nad nią zastanawiam
a ja mam z kindercrafta
My na razie zatrzymalismy się na rowerku Scoot and ride. Trening po domu a na wiosnę wyruszymy podbijać leśne ścieżki :)
Przycupne bo akurat bratankowi muszę coś takiego kupić w kwietniu
blw to bardziej hulajnoga z siedzonkiem?
Ta cariboo jest mega lekka, kolezanka mi poleciła i świetna jest.
O tak caroboo mega lekkie
MamaEm tak, to ta hulajnoga z siedzonkiem. Później jak dziecko podrośnie można siedzonko przełożyć pionowo i robi się klasyczna hulajnoga.
blw u nas też namiętnie tą hulajnogę katowała:D
Też mieliśmy tą hulajnogę, w sumie jeszcze mamy, będzie dla drugiej córki:). Scootandride - polecam:).