Na pewno ma inny niż odrazu jakby wypiło
Też się nad tym zastanawiałam czy można mieszać . Choć u mnie na raz jest 120 ml
Jaka widzę tak: skoro mi pierogi rozmrożone nie smakują tak jak świeże tak samo dziecku mleko może też nie smakować ha ha
Można mieszać tylko muszą mieć taką samą temperature
Ja mam dokładnie to samopoczucie przecież jedzenie zamrożone nawet najlepiej od grzane i przyprawione nie smakuje tak jak świeże więc może dlatego niektóre dzieci wybrzydzają mrożony mleku bo to jednak nie to samo co świeżutkie z cyca
Nati ja też miałam po 120 ml na jeden pokarm. Potem się niestety zaczęły problemy. Odciągasz czasem laktatorem czy cały czas karmisz piersią?
Dobra znalazłam informację,że może mieć takie mleko kwaśny lub metaliczny smak to mnie zszokowało
Mazia a ja sie zastanawialam dlaczego smak jest inny,czesto własnie takie gorzkawe,metaliczne takie nie jak moje mleko
u mnie też smak odmrożonego był inny i szczerze to tak dziwny smak
Pewnie dlatego maluchy wola świeże mleko bo słodsze;)
Ale zawsze takie mleko fajna opcja jak by zabrakło;) ja nie mroziłam prY pierwszym dziecku ale pamietam ze odciagalam mleko jak gdzies chciałbym jechac to mężowi zostiałam wrazie co albo na wyjścia żeby cycem w miejscach publicznych nie karmic;)
Ja mroziłam, aby było w razie cos w domu
Mazia, teraz jak napisałaś o tym metalicznym smaku, to przypomnial mi sie zapach tego mleka. Ja nie probowalam jak smakuje ale zapach mialo inny.. Wlansie taki metaliczny wiec cos w tym jest
Ja mroziłam ale nigdy nie użyłam wkonvu
xyz naprawde nie prbowałaś??,ja to musiałam posmakować i starsza córka tez....natomiast mąż nigdy
to u mnie maz probowal a ja nie jakos mnie odtraca
Ja próbowałam ale też jakoś tak tylko żeby sprawdzić czy dobre, nie gorące nie zepsute. Mimo wszytako nie jest przyjemne z własnych piersi mleko pić hehe mąż nie cierpi wogole mleka więc on by nie spróbował za żadne skarby
Właśnie te mleko nie było takie jak świeże
To z piersi ogólnie jest inne, przede wszystkim bardzo tłuste
natinka nie ma takiego czegos jak tłuste mleko z piersi
Doniwe czemu nie ma takiego czegoś jak tłuste mleko?
Prowawalam ale takie świeże a nie mrożone