Tak, dobre nawilżenie skóry zapobiega rozstępom
Ale czasami skłonność do rozstępów jest uwarunkowana genetycznie i nie mamy na to wypływu.
Dokładnie bym powiedziała że nawet w większości przypadków. Ja cuda robiłam a rozstępy i tak mam. I to robiły mi się na piersiach zanim jeszcze zaczęły rosnąć
Warto wspomnieć o tym, że cokolwiek nie zrobimy, to rozstępy i tak mogą się pojawić, uwarunkowania genetyczne, elastyczność skóry, tempo wzrostu etc.
genetyka i szybkie przybieranie na wadze może być najbardziej przyczyna roztepow
Super są te bandaże na uda , ale to też systematycznie plus jakiś peeling / szczotkowanie .
Mam też fajny krem na cellulit z studio figura ale na lato nie polecam
baaardzo rozgrzewający
To samo mi powiedział mój lekarz że mam się nie przejmować bo to odgórnie już jest ustalone - takie geny
Bandaże na uda??? Oo a co to za cudo? Bo fajnie brzmi. ![]()
![]()
Są przeróżne z różnych firm , używałam ich jak pierwszy raz wyszedł mi taki konkretny celulit że aż strach , dodatkowo latem wkładałam je do lodówki kiedy opaliłam za mocno nogi to były 2 w1 przyjemnie chłodzące i antycellulitowe
Wyglądają zachęcająco i mają dobre opinie, tylko zastanawiam się ile ich jest w opakowaniu. Nie mogę się doczytać. One są jednorazowe???
Ooo to nie słyszałam o bandażowaniu :o
Opakowanie to dwa bandaże na każde udo , są jednorazowe . Ale są też tańsze opcje ![]()
Ok, czyli jedno opakowanie na jeden raz, tylko zastanawia mnie jak często się takie bandaże stosuje. Ile trwa kuracja? Bo te bandaże w porównaniu do szczotki lub bańki chińskiej to nie jest super tania opcja.
Ja robiłam dwa razy w tygodniu te bandaże , ale później dołożyłam drenaż bo miałam też bardzo spuchnięte stopy , a w studio figurą są takie rollery 10 zł kosztuje jedno wejście na taki cykl ( widziałam na właśnie oczy kobietę która co drugi dzień po pracy wchodziła na te rolki masować ciało , miała idealnie jędrną skórę )
Serio te bandaże coś dają ?
czy to coś daje /? i czy jest tak bezpieczne dla zdrowia
Używałam nic złego mi się nie wydarzyło, miałam taki celulit że przez spodnie było widać , mam jeszcze ale bardzo niewielki . Bandaże zamieniłam na krem antycellulitowy ze studia figura
No właśnie ciekawe czy krem zadziałamy czy te bandaże. To chyba bardziej jak pończocha uciskowa. Myślę że jednak lepiej iść na drenaż limfatyczny
Warto spróbować
bo zabieg sam w sobie jest super
No ta opcja zdecydowanie drogo wychodzi jeśli są jednorazowe , ale jeśli pomaga to rzeczywiście warto zainwestować w sprawdzone ![]()